Tatlı İntikam yeni bölüm fragmanında Sinan ve Pelin, Barış'a yakalanıyor

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikam yeni bölüm fragmanında Sinan ve Pelin, Barışa yakalanıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2016 14:03

Tatlı İntikam yeni bölüm fragmanında Sinan ve Pelin arasındaki aşk yeniden gözler önüne çıkıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Sinan, Pelin'e yakınlaşıyor fakat bu anlarda Barış onları yakalıyor. Peki Sinan'ın, Barış hakkında söyledikleri Pelin'i ne kadar etkileyecek?

Haberin Devamı

Tatlı İntikam 27. bölüm fragmanıyla izleyenlere duygu dolu dakikalar yaşatacak. Kanal D ekranlarının herkes tarafından ilgiyle izlenen dizisi Tatlı İntikam cumartesi akşamı yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde Nazım’ın kaçırılması herkesi perişan eder. Bu süreç boyunca Pelin, Sinan’ı bir an olsun yalnız bırakmaz. İşte, Tatlı İntikam 27. bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Nazım’ın kaçırılması herkesi perişan eder. Bu süreç boyunca Pelin, Sinan’ı bir an olsun yalnız bırakmaz. Barış da, Pelin’in Sinan’la birlikte olduğunun farkındadır. Fakat Pelin, Barış’a gerçekleri söylemez. Pelin’in yalanını yakalayan Barış, derinden sarsılır.
Diğer yandan Pelin, Barış’la ilgili bir konuyu Sinan’dan öğrenir ve çok bozulur. Barış ve Pelin arasında ipler gerilirken, Sinan ve Duygu cephesinde beklenmedik bir yakınlaşma olur. Pelin, bu yakınlaşmayı öğrenecek mi? Peki ya Sinan, gerçekten Duygu’ya bir şans verecek midir?

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM 27. BÖLÜM FRAGMANI

Sinan'ın, Barış hakkında söyledikleri Pelin'i ne kadar etkileyecek? Tatlı İntikam 27. Bölüm 22 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI

Pelin, Sinan’a onu unuttuğunu, hayatında yeri olmadığını kanıtlamaya çalışır. Barış’ı da birlikte bir geleceğe hazır olduğu konusunda cesaretlendirir. Sinan ise, davet gecesi karşısına çıkan gizemli kızla tekrar karşılaşır. Beklenmedik bir olay sonucunda Sinan, kızın hayatını kurtarır. Gizemli kızın Sinan’ı unutması artık mümkün değildir. Pelin ve Sinan gerilimi Filiya cephesinde de sürer. Filiya’nın kimde kalacağı hala merak konusudur. Sinan, gereken parayı bulabilecek mi? Yoksa her şeyi kaybedecek midir?

BAKMADAN GEÇME!