Tatlı İntikam 22. bölüm 2. fragmanında düğün telaşı!

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikam 22. bölüm 2. fragmanında düğün telaşı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2016 16:28

Tatlı İntikam 22. bölüm 2. fragmanıyla sizlerle buluşuyor. Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Tatlı İntikam, Cumartesi akşamı sevenleriyle buluşacak. Sevilen dizinin yeni bölümüne heyecanlı ve komik dakikalar damgasını vuracak. İşte, Tatlı İntikam 22. bölüm fragmanları ve bölüm özetiyle sizlerle birlikte.

Haberin Devamı

Tatlı İntikam bomba gibi bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Kanal D ekranlarında fırtınalar estiren Tatlı İntikam'ın 22. bölümünde Sinan ile Rüzgar arasında yaşananlar geceye damgasını vuracak. Sinan, Rüzgar hakkındaki tüm gerçekleri öğrenmeye başlamıştır. İşte, Tatlı İntikam 22. bölüm fragmanlarıyla sizlerle birlikte.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Pelin’le büyük bir kavga eden Rüzgar ortadan kaybolur. Pelin, kendisini kaçıranın Rüzgar olduğundan emindir. Sinan ise, sonuna kadar Rüzgar’ın suçsuzluğuna inanmaktadır. İkili bu konuda gerilirken Başak da düğün planları yapmaktadır. Başak’ın düğünü, Pelin ve Sinan’ı yan yana getirmeye yetecek midir? Gerçekte Pelin’i kaçıran Rüzgar mıdır? Soruların cevapları bir bir ortaya çıkarken ikili yeni bir haberle sarsılır.

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM 22. BÖLÜM FRAGMANI

TATLI İNTİKAM 22. BÖLÜM 2. FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!