Tatlı İntikam dizisinin 21.bölüm fragmanında şaşırtan gelişme!

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikam dizisinin 21.bölüm fragmanında şaşırtan gelişme
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2016 08:49

Tatlı İntikam bu hafta 21.bölüm ile ekranlara gelecek. Tatlı İntikam'ın yayınlanan yeni bölüm fragmanında şaşırtan gelişmeler yaşanıyor. inan, Pelin ve Bülent'in kendisininden sakladığı sırrı öğreniyor. İşte Tatlı İntikam 21.bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Tatlı İntikam 21. bölüm fragmanında Sinan zor bir sınavdan geçiyor. Kanal D'nin büyük hayran kitlesine sahip dizisi Tatlı İntikam 21. bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında Sinan, Pelin ve Bülent'in kendisininden sakladığı sırrı öğreniyor. Peki Tatlı İntikam 21. bölüm fragmanında başka neler yaşanacak?

Tatlı İntikam 21. Bölüm Fragmanı yayında! Sinan, Pelin'i affedebilecek mi? Tatlı İntikam 21. Bölüm 03 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tatlı İntikam son bölümlerde; Sinan ve Pelin ilişkisinin geldiği nokta tam olarak bir ‘çıkmaz’ sayılabilir sevgili seyirciler… Ortaya çıkacak diye her bölüm heyecanla beklediğimiz yalanların çözüme kavuşmak bir yana dursun, gün geçtikçe üstüne daha büyüklerinin eklenmesiyle bizim panik katsayımızın artması doğru orantıda! Zaten Sinan’a söylediği yalanın vicdan azabı altında ezilen Pelin’in bir de Safiye ve Rüzgar baskısı altında kalması üstümüzde kara bulutlar gezdiğinin en büyük belirtisiydi. Sahte düğün törenini basan Pelin, zaten büyük bir yalanın içinde olduğunu öğrenen Hafize’nin yangınına körükle gitti, desek yeridir. Rüzgar ise yarattığı kaosun içinde en masum kişi –hatta mağdur- olduğunu iddia etmeye devam ediyordu; bu kızın tehlike çanlarına abanması gerçekten moralimizi bozuyor. Bunca patırtının içinde Hafize’nin gönlünü alabilmek için kapısına dayanması bile ne kadar akıllıca adımlar attığını kanıtlar nitelikte… Sinan ise olaylara tamamen kör ve sağır vaziyette iştirak ediyor; Hafize’ye çektiği “Pelin benim her şeyim, bu da böyle biline!” resti çok hoştu ama Pelin’e karşı yumuşama sağlamak yerine onu iyiden iyiye hedef haline getirdiği için ne yazık ki boştu. Sinan’ın dizideki akıllıca adımlar atmaktan en uzak karakter olduğunu söyleyebiliriz, bize kalırsa…

Haberin Devamı

 

Haberin Devamı

Fliya’da bambaşka heyecanlar yaşanıyordu bu bölüm; tatlılara meraklı olan, yazdıklarıyla bir mekana binlerce müşterinin akmasını sağlayan bir gurme/blogger bekleniyordu. Fakat bu gurmenin fotoğrafı hiçbir sosyal medya hesabında yoktu; böylelikle kimi beklediklerini bilmeyen Sinan ve ekibi uzun bir geceye adım atmış oldular. Öyle ki nereden çıktığını dahi bilmediğimiz Safiye’nin vasıtasıyla beklenen gurme olduğu sanılan bir kart zampara, Sinan tarafından yaka paça dışarı atıldı. Bu gurmenin gelişini her zamankinden önemli kılan detay ise restoranın mali durumunun pek de parlak olmayışıydı. Hatta ve hatta bundan bir şekilde haberi olan Rıza, Süheyla’nın deyişiyle, tam bir rahmetli Hulusi Kentmen’lik yaparak “Kızımın peşini bırakmak için ne kadar istiyorsun evlat?” diyaloguna bile girdi Sinan’la... Neyse ki tüm bu tehditleri savuşturmak için gelen hakiki gurme, Sinan ve Pelin’in ‘altın kalp’inin tadına bakınca Fliya bir felaketin daha kıyısından dönmüş oldu. Seni severiz Rıza baba ama bu konuda tuş olman çok hoşumuza gitti, yalan yok!

Haberin Devamı

Pelin ve Sinan evlilik kararı alırlar. Mutluluktan aşktan ayakları yerden kesilir. Ama aileleri onları hayatın sert gerçekçiliğiyle yüzleştirir. Çünkü ne Süheyla’yla Rıza, ne de Meliha bu evliliğe onay vermektedir. Pelin’in ailesini Simay ve Başak ikna etmeye çalışırken, Meliha’yı da Havva, ve Necip ikna etmeye çalışır. Pelin ve Sinan’ın bir araya gelmesi sandıkları kadar kolay olmayacaktır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!