Tatlı İntikam son bölüme damga vuran yakınlaşma

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikam son bölüme damga vuran yakınlaşma
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2016 09:54

Tatlı İntikam dün akşam yine izleyenleri ekran başına kilitledi. Tatlı İntikam'ın yayınlanan 18.son bölümünde büyük sürprizler yaşandı. Sinan ve Pelin arasında yaşananlar izleyenleri heyecanlandıracak. İşte Tatlı İntikam son bölümde yaşananlar...

Haberin Devamı

Tatlı İntikam son bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde şaşırtan gelişmeler yaşandı. Tatlı İntikam 18. bölüm fragmanında Sinan, Pelin'in gönlünü almaya çalıştı. Peki Tatlı İntikam'ın son bölümünde başka neler yaşandı?

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜM İZLE

TATLI İNTİKAM BÖLÜM SONU DEDİKODUSU:

Tatlı İntikam'da Pelin kendisini kaçıranın Rüzgar olduğundan şüphelenir ama Sinan’ı bu konuda ikna etmek zordur. Sinan, Rüzgar’ın böyle bir şey yapmasına ihtimal bile vermiyordur. Sinan’ın her zaman Rüzgar’a olan bu sarsılmaz inancı Pelin ile arasının açılmasına neden olur. Sinan, Pelin’in gönlünü almaya çalışırken Pelin her adımda biraz daha Rüzgar’dan emin olmaya başlar.

Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi Tatlı İntikam, bu hafta bolca heyecanı, gizemi ve hiç kuşkusuz aşkı bize doruklarda yaşattı. Pelin’in kaçırıldığı, Sinan’ın kötü adamlarla dövüştüğü bölümün dedikodusunu yapmak için sizi yazımıza davet ediyoruz, buyrun!

Haberin Devamı

Tatlı İntikam'ın son bölümü kimliği belirsiz adamlar tarafından kaçırılan Pelin ile sonlandırmıştık, bu bölüme kaldığımız yerden başladık. Pelin’i kaçıran adamların amacını son dakikaya kadar anlayamasak da bu süreç tam da Tatlı İntikam’ın ruhuna uygun olarak işledi desek yeridir. Pelin’in kaçırılmasına rağmen hepimizi güldürecek kadar iyi niyetli oluşunun yanında, bu işi zorla yaptığı her halinden belli olan arkadaş da gergin geçmesini düşündüğümüz dakikaları renklendirdi. Klostrofobisi yüzünden kapalı yerlerde kalamayan Pelin, sevdiği kızı düğün dernekle almak isteyen bu arkadaşımızın vicdanı sayesinde oksijene kavuştu. Fakat bu aşamada kapalı kaldığı süre içerisinde yanında Sinan olduğunu düşünmesi ve güzel anılarını hatırlayarak rahatlamaya çalışması Pelin’in en tatlı dakikalarına tanık olmamızı sağladı. Aşk insana her zorluğa katlanma gücü veriyor, yalan mı?

Pelin’in kaçırıldığını duyduğu andan itibaren yerinde duramayan Sinan, hiçbirimizi şaşırtmadı elbette ama daha geçen bölümlerde Pelin ile çok duygusal bir konuşma yaşayan Rıza’nın bu olayda Sinan’ı kapı dışarı etmeye çalışmasına bir anlam veremedik açıkçası… Ne var yani bir işin de ucundan Sinan tutsa Rıza baba? Zaten kızı kimin kaçırdığı tam bir muammayken bir de Süheyla’nın “Ah o aşçıyla ayıracağım kızımı, bir daha yüzünü göremeyecek… Yıkıl gözümün önünden!” nidaları sinirimizi hoplattı. Yahu kızın kaçırılmış sen halen aşk hayatının peşindesin Süheyla hanım, ne zaman akıllanacaksın acaba?

Haberin Devamı

Tatlı İntikam yeni bölümde Pelin, kendini kaçıran kişinin kim olduğunu öğrenecek mi?
Pelin'in dikkatinden kaçmayan bir detay, Rüzgar'dan şüphelenmesine neden oluyor!

Tatlı İntikam 18. Bölüm 2. fragmanı yayında! Pelin ve Sinan, yaşadıkları kaçırma olayından sonra biraz olsun kendilerine aşk dolu vakit ayırdılar! Tatlı İntikam 18. Bölüm 6 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Pelin ve Sinan, yaşadıkları kaçırma olayından sonra biraz olsun kendilerine aşk dolu vakit ayırdılar! Tatlı İntikam 18. Bölüm 6 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!