Tatlı İntikam 17. yeni bölümde Pelin'in zor anları..

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikam 17. yeni bölümde Pelinin zor anları..
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2016 10:17

Tatlı İntikam 17. bölüm için nefesler tutuldu. Bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Tatlı İntikam dizisinin yeni bölümünde Pelin kaçırılıyor. Sinan, Pelin'i kaçıranların peşine düşüyor. İşte Tatlı İntikam 17. bölüm fragmanları ve dahası..

Haberin Devamı

Kanal D'nin herkes tarafından soluksuz izlenen dizisi Tatlı İntikam 17. bölüm fragmanıyla yine izleyenleri büyüleyecek. Tatlı İntikam yarın akşam yayınlanacak yeni bölümüyle herkesin nefesini kesti. Dizinin yeni bölümü bomba gibi geliyor. Pelin'in kaçırılmasının ardından oldukça öfkelenen Sinan, Rıza ile kafa kafaya verip Pelin'i aramaya başlar. Fakat Pelin'i kimin kaçıracağı hakkında düşünceleri her yöne çekilmektedir. İşte, Tatlı İntikam 17. bölüm fragmanıyla sizlerle...

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Pelin kim olduğu bilinmeyen birtakım adamlar tarafından kaçırılır. Sinan evinin kapısına kadar bıraktığı Pelin’in kayıp olduğunu öğrendiğinde deliye döner. Rıza ile hareket edip Pelin’i aramaya başlar. Pelin’i kim neden kaçırmıştır? Rıza’nın ihaleye girmesini istemeyen adamlar mı? Pelin’e öfkesi olan Ceyda mı? Yoksa Sinan’a takıntılı hasta aşık olan Rüzgar mı?

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM 17. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Rüzgar, Sinan ile Pelin’i dedesinin durumundan sorumlu tutar. Özellikle Pelin’i suçlar. Dedenin hastalığıyla Rüzgar’ın geçmişi ile ilgili bazı gerçekler de ortaya çıkmaya başlar.

Sinan ve Bülent, restoran parasını ararken karşılarına yeni bir engel çıkar. Sinan ve Pelin bütün bu olanlara rağmen aşklarını yaşamaya çalışırken Pelin’i kötü bir son beklemektedir.

TATLI İNTİKAM 17. BÖLÜM 2. FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!