Tatlı İntikam'ın 15.bölüm fragmanından romantik sahneler..

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikamın 15.bölüm fragmanından romantik sahneler..
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2016 07:47

Tatlı İntikam'ın ekrana kilitleyen son bölümünün ardından 15.bölüm fragmanı da dizi biter bitmez yayınlandı. Tatlı İntikam'a bu hafta Pelin ve Sinan arasında yaşananlar damgasını vuracak. İkili arasında çok romantik dakikalar yaşanacak. İşte Tatlı İntikam 15. bölüm fragmanı

Haberin Devamı

Tatlı İntikam 15. Bölüm Fragmanı yayında! Sinan, Pelin'in Paris'e gitmesini engelleyebilecek mi? Tatlı İntikam 15. Bölüm 9 Temmuz 2016 Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Sinan, Pelin'in Paris'e gitmesini engelleyebilecek mi? Tatlı İntikam 15. Bölüm 9 Temmuz 2016 Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Pelin, babasından öğrendiği gerçekle yıkılır. Sinan, ona büyük bir yalan söylemiştir. Sinan ise, Rüzgar ile konuşarak bu oyunu bitirmek ister. Bir daha Pelin’i kaybetmeyi göze almayacaktır. Pelin’e gider ve bu oyunu bir an önce sonlandıracağını söyler. Ama, Pelin’in artık ne güveni ne de inancı kalmıştır.

 

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Pelin ve Sinan aşçı yarışmasının olacağı otele gelirler. Sinan daha gelir gelmez ilk rakibiyle karşılaşır. Kerem, birinci olabilmek için her türlü hileyi yapabilecek bir karakterdir. Bu durum Sinan’ın canını sıkar. İstanbul’da ise yer yerinden oynamaktadır. Turgut, Rıza’ya Sinan’ın evli olduğunu söylemiştir. Sinan ve Pelin her şeyden uzak güzel vakit geçirirken beklenmedik bir misafirin gelişi her şeyi alt üst eder.

BAKMADAN GEÇME!