Tatlı İntikam 13. bölüm fragmanına Pelin'in gözyaşları damgasını vurdu!

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikam 13. bölüm fragmanına Pelinin gözyaşları damgasını vurdu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2016 10:41

Tatlı İntikam bu hafta da bomba gibi bir bölümle ekranlara gelecek. Tatlı İntikam'ın merakla beklenen 13.bölüm fragmanında izleyenleri şaşırtacak gelişmeler yaşanacak. Pelin'in gözyaşları 13.bölüm fragmanına damgasını vuracak. Pelin artık Sinan'dan bir karar vermesini bekliyor... İşte Tatlı İntikam 13.bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Tatlı İntikam hayranlarını bu hafta da soluksuz izleyecekleri bir bölüm bekliyor. Tatlı İntikam'ın yeni bölümünden yayınlanan 3. fragmanında çok duygusal sahneler var.  İşte Tatlı İntikam'da yaşanacaklar...

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
Pelin, Rüzgar’ın evli olduğunu öğrenince derin bir nefes alır. Sinan’la Rüzgar arasında bir şey olmadığından emin olan Pelin, o kadar mutlu olur ki bir anda Rüzgar’la arkadaş oluverir.
Rüzgar, bu konuda sessiz kalmak isterken, Sinan tam tersini düşünüyordur. Ne olursa olsun bu oyunu Pelin’e söylemelidir. Artık Pelin’i kaybetmek istemiyordur. Tüm bunlar olurken restoran için de hesaplaşma günü gelir ve Ceyda ile büyük yüzleşme başlar. Artık Sinan için hem aşkta hem de işte tek bir adım kalmıştır.

TATLI İNTİKAM 13. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM 12. BÖLÜM DEDİKODUSU

Bölümümüzün başından sonuna kadar farklı karakterlerin ağzından duyduğumuz “Aşkın için savaşmalısın!” repliğinin odak noktası her ne kadar Rüzgar olsa da bunu reddeden bünyemiz Sinan ve Pelin’in aşk savaşından galip çıktığını ve başka bir savaşla sınanmamaları gerektiğini düşündü. Her şeye burnunu sokan dedesini ve bir türlü samimi bulamadığımız aşkını alıp gitse ortalığın güllük gülistanlık olacağına yemin edebileceğimiz Rüzgar, Sinan’ın Pelin’e olan büyük aşkının en yakın tanığıyken hala bir şansının olabileceğini düşünüyor, bizi de en çok bu şaşırtıyor açıkçası… Yalan dolan bir evlilikle ve öncesinde onun için yaptıklarını dilinden düşürmemesiyle Sinan’ı yörüngesinden ayırmaması ziyadesiyle sinirimizi hoplatmakta! Hele bir de bu yalan evliliğin Pelin yüzünden bozulmasını istemeyen suratsız dedesinin, tam da Sinan’la arayı düzeltmeye başlayan ve yüzümüzün gülmesini sağlayan Rıza’ya utanmadan kızını şikayet edeceğini gördüğümüz anda kalan son sabır hücrelerimiz de ölmüş bulundu. Çizmeyi aştınız dede bey!

Tatlı İntikam 13. bölüm fragmanına Pelinin gözyaşları damgasını vurdu

Haberin Devamı

Sinan ve Rüzgar’ın şüpheli davranışları dikkatini çeken, bir de üstüne alyans detaylarını fark edince oynanan evlilik oyununu öğrenmeye çok yaklaşan Pelin, bu sefer de gerçekler sokağına giremeden köşesinden döndü. Rüzgar’ın başka birisi ile evli olduğunu öğrendiğinde yüzünün aldığı rahatlamış ifade hepimizi mutlu etti etmesine ama bu aşamada Sinan yine çok haklıydı; Pelin gerçekleri öğrendiğinde çok daha kötü yere çakılacak… Henüz bu oyunun başındayken, yalanları gerekçeleriyle birlikte açıklamak bu kadar kolayken Pelin’i karşısına alıp her şeyi anlatmaya niyetlenen Sinan, onu gerçeklerin mi yalanların mı üzeceğini kestiremediği için susmayı tercih etti. Fakat herkes bu evlilik oyununu öğrenmeye o kadar yaklaştı ki, yolunda gitmeye başlayan Sinan ve Pelin ilişkisine en büyük darbeyi en olmadık zamanda bu oyun vuracak gibi geliyor bize… Umarız öyle olmaz elbette!

Haberin Devamı

Tatlı İntikam 13. bölüm fragmanına Pelinin gözyaşları damgasını vurdu

Sinan ve Pelin’in hikayesi en başından beri kaç-kovala modunda ilerledi, biz de bunu ayıla bayıla izledik. Fakat artık işlerin rengi biraz değişti, daha da değişmeli diye düşünüyoruz açıkçası… Pelin duygularından emin ve yeri geldiğinde Sinan’a bunu çok net bir şekilde ifade ediyor. Sinan da artık şüphelerinden ve güvensizliğinden arınmış vaziyette ama onun prangası 'Rüzgar' olduğu için adım atacak durumda değil şu anda. İlişkilerinin adının konması veya birbirlerine “Seni seviyorum” diyebilmeleri için öncelikle bu evlilik oyununun çözülmesi gerektiğini düşünüyor Sinan… Bunu da en iyi Rüzgar’ın başka birine aşık olduğunu söyleyen Pelin’e “Ben de…” cümlesinin devamını "Sana!" olarak getiremediği sahnede hissettirdi bizlere… Bu aşamada Sinan’ı suçlamanın pek iyi bir fikir olduğunu düşünmüyoruz, zira yıllardır sorunsuz-üzüntüsüz yaşamak istediği aşkına kafasındaki soru işaretleri, her an “Pelin’i üzer miyim?” korkusuyla başlamasını beklemek ona büyük haksızlık olur. Gittikleri meşhur dürümcüde yine naif bir adam olduğunu en güzel şekilde ifade etti; Pelin’ine onun hediye ettiği papatyalardan bir taç hazırladı. Bu kız şimdi nasıl sevmesin bu adamı?
İzlemekten en keyif aldığımız sahnelerden biri olan Rıza ve Sinan’ın ocakbaşı sefası gelecek bölüm Rüzgar’ın dedesinin konuşması ile kabusa mı dönecek, Ceyda’nın kapkaççıya çaldırdığı paralar bulunacak mı, en önemlisi ise Pelin evlilik cüzdanını açacak mı? Gelecek bölüm tüm bu soruların cevabıyla beraber sizlerle olacağız, görüşmek üzere!

 

BAKMADAN GEÇME!