Yeni Dizi Tatlı İntikam Ne Zaman Yayınlanacak? 1. bölüm fragmanı izle

Güncelleme Tarihi:

Yeni Dizi Tatlı İntikam Ne Zaman Yayınlanacak 1. bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 11:17

Kanal D ekranlarında fırtına gibi esecek bir dizi daha eklendi. Yeni dizi Tatlı İntikam'ın tanıtım fragmanları Kanal D ekranlarında yayınlandı. İzleyicilerden şimdiden tam not alan Tatlı İntikam'ın başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, Can Nergis, Zeyno Günenç, Ayşenil Şamlıoğlu ile Kerem Atabeyoğlu paylaşıyor. Merakla beklenen dizi cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Ayrıntılar haberimizde..

Haberin Devamı

 Yeni dizi Tatlı İntikam Kanal D'de cumartesi akşamı izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Tanıtım fragmanları yayınlanan dizi şimdiden izleyiciden tam not aldı. Merakla beklenen yeni dizinin oyuncu kadrosunda Leyla Lydia Tuğutlu (Pelin), Furkan Andıç (Sinan), Can Nergis (Tolga),  Zeyno Günenç (Süheyla), Ayşenil Şamlıoğlu (Meliha), Kerem Atabeyoğlu (Rıza), Hazal Türesan (Başak), Cemre Gümeli (Simay), Çağrı Çıtanak (Bülent), Seren Deniz Yalçın (Ceyda),  Bülent Seyran (Necip), Elif Çakman (Havva), Emre Taşkıran (Hakan), Gürsu Gür (Zübeyir), Barış Gönenen (Serkan) yer alıyor.

D Yapım tarafından Kanal D için hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Barış Erçetin otururken, yapımcılığını ise Ayşe E. Durmaz üstleniyor.

Yeni Dizi Tatlı İntikam Ne Zaman Yayınlanacak 1. bölüm fragmanı izle

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM DİZİSİ KONUSU

Aşkta bir türlü yüzü gülmeyen Pelin, nihayet şeytanın bacağını kırar ve hayallerindeki erkekle evlenmeye karar verir. Ancak müstakbel damat Tolga, nikah günü ortadan kaybolur ve Pelin, aşık olduğu adam tarafından düğününde terk edilir. Bütün bu olanların ardından görmüş geçirmiş bir kadın, Pelin’in mutlu olamama sebebinin, geçmişte üzdüğü birinin ahından kaynaklandığını söyler. Her şey, Pelin’in bu ahın peşine düşmesiyle başlar…

Bir anda geçmişini sorgulamaya başlayan genç kızın karşısına, üniversite yıllarında ona aşık olan Tankut çıkar. Üniversitedeyken Pelin tarafından herkesin önünde kalbi kırılan ve aşağılanan Tankut, yaşadıkları yüzünden okulu bırakmak zorunda kalmış ve tüm hayatını değiştirmiştir. Yurt dışına gidip uzun yıllar orada yaşayan ve aşçı olan Tankut, Türkiye’ye bambaşka biri olarak döner ve kendi restoranını açar. Pelin ise Tankut’u bulup ondan özür dileyeceğini ve peşindeki bu kara büyüden kurtulacağını düşünmektedir. Ancak, işler Pelin’in sandığı kadar kolay olmayacaktır çünkü Tankut hiç de onun bıraktığı Tankut değildir. Tankut için de artık intikam zamanı gelmiştir.

TATLI İNTİKAM İLK. BÖLÜM 1. FRAGMANI

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM İLK BÖLÜM 2. FRAGMANI

TATLI İNTİKAM İLK BÖLÜM 3. FRAGMANI

 

OYUNCULAR

Furkan Andıç - Sinan / Tankut

Sinan, severek girdiği tıp fakültesinde aşık olduğu kız tarafından kalbinin kırılması sonucunda okulu bırakmak zorunda kalmıştır. Bu olay babası ile arasını açmış, Sinan yurt dışına gidip aşçı olmaya karar vermiştir. Fakat babası ile arası hiç düzelmemiş ve yurt dışındayken babasını kaybetmiştir. Sinan, Türkiye’ye bambaşka biri olarak döner ve kendi restoranını açar. Kalp kırıklığından dolayı kadınlara kendisini kapatmıştır. İşinde mükemmeliyetçidir.

 Leyla Lydia Tuğutlu - Pelin

Pelin, ailenin tek çocuğu olmasından dolayı anne ve babası tarafından prensesler gibi büyütülmüştür. Bir dediği iki edilmeyen Pelin hayatının her döneminde her şeyi elde etmiş ve bu yüzden de biraz şımarıktır. Tıp fakültesini kazanıp başarılı bir diyetisyen olan Pelin’in aşk konusunda bir türlü yüzü gülmemektedir.

Haberin Devamı

Can Nergis - Tolga

Tolga, Pelin’in hayalindeki biricik eştir. Manken olarak hayatına devam eden Tolga, kariyerini biraz da Pelin’in çevresine borçludur. Asla bir evlilik ve aşk adamı olmayan Tolga, Pelin ile evlilik yoluna girmiş, fakat başaramamıştır. Çok çapkındır, kadınları sever. Dış görünüşünü her yerde kullanır.

Zeyno Günenç - Süheyla

Pelin’in annesidir. Kendisi de bir prenses gibi yetiştirildiği için, o da kızını öyle büyütmüştür. Kendisiyle tamamen zıt olan bir adama aşık olup evlenmiştir. Hayatının her döneminde Rıza ile çatışan Süheyla ayrı yaşamalarına rağmen aslında içten içe hala kocasını sevmektedir. Tam bir İzmirlidir.

Seren Deniz Yalçın - Ceyda

Haberin Devamı

Ceyda, Sinan’ın mahalleden arkadaşıdır. Sinan’ın üniversite yıllarında mahalleye taşınmıştır. Babasından zengindir. Sinan’ı ilk gördüğü anda kafasına koymuştur, onunla evlenecektir. Bu nedenle her zaman Meliha’nın yanında iyi kız rolündedir, aslında içten pazarlıklıdır.

Cemre Gümeli - Simay

Simay, Pelin’in üniversite de tanıştığı ve bu zamana kadar da hayatında olan en yakın arkadaşıdır. Simay, kızlar grubunun beyni ve aşk doktorudur. Okul yıllarında tanıştığı Hakan ile okulu bitince hemen evlenmiş, mesleğini yapmamıştır. Şimdi mutlu bir evliliği vardır; ama ara ara da ilişkinin ilk yıllarını özleyerek Hakan’ı sıkıştırır.

Çağrı Çıtanak - Bülent

Bülent, Sinan’ın can arkadaşıdır. O kadar yakınlardır ki Sinan Türkiye’ye döndükten sonra restoranı beraber açarlar. Bülent; flörtöz, kadınları seven, eğlenceli bir adamdır. Sinan’ın da kadınlara olan yaklaşımını beğenmez ve onu yumuşatmaya çalışır

 

 

 

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!