Tatlı İntikam dizisi 26 Mart'ta başlıyor! - izle

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikam dizisi 26 Martta başlıyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2016 16:02

Tatlı İntikam 1. bölüm 1. fragmanı ve Tatlı İntikam 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 2016 yılında yine bomba gibi dizilerle izleyicilerin kalbini fetheden Kanal D, yepyeni dizisi “Tatlı İntikam” ile yine çok ses getirecek. Tatlı İntikam dizisi 26 Mart Cumartesi akşamı ilk bölümü ile geliyor. İşte detaylar.

Haberin Devamı

Sürükleyici hikayesi, neşeli karakterleri, usta oyuncuları ve heyecanlı sahneleri ile gelen “Tatlı İntikam” dizisi çok yakında ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında başlayacak.

Tatlı İntikam kadrosu...

D Productions’ın yapımcılığında Pınar Ordu ve İlker Aslan’ ın kaleme aldığı “Tatlı İntikam” dizisinin oyuncu kadrosu da bomba gibi. Dizide Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, Can Nergis, Hazal Türesan, Zeyno Günenç ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi sevilen oyuncular rol alıyor.

Tatlı İntikam 1. bölüm 2. fragman

Geçmişini sorgulamaya başlayan Pelin'in karşısına, üniversite yıllarında ona aşık olan Tankut çıkar. Tankut hiç de onun bıraktığı Tankut değildir. Tankut için de artık intikam zamanı gelmiştir. 

Tatlı İntikam hikayesi…

Haberin Devamı

Leyla Lydia Tuğutlu’nun Leyla’yı, Furkan Andıç’ın Tankut’u canlandırdığı dizide, tatlı bir aşk hikayesi işleniyor. Pelin, aşk konusunda oldukça şanssız bir türlü yüzü gülmeyen güzel bir kadındır. Bir gün şansı yüzüne güler ve hayallerindeki erkekle tanışır. Evlenmeye karar verirler. Ancak, evleneceği adam düğün günü Pelin’i terk eder. Tam aşkı yakaladım derken bir anda terk edilmek ve mutsuzlukla başbaşa kalan Pelin ne yapacağını düşünürken, gün görmüş bir kadın Pelin’e geçmişte birinin ahını aldığını ve bu kişiye kendini affettirmezse asla mutlu olamayacağını söyler. Böylece Pelin, geçmişin peşine düşer ve ah aldığı kişiyi bulup kendini affettirmeye çalışır. İşte hikaye tam da bu noktada başlıyor.

Tatlı İntikam 1. bölüm 1. fragman

Eğlenceli hikayesi ile izleyicilerin yüzünü güldürecek olan heyecanlı dizi “Tatlı İntikam” 16 Mart Cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında başlayacak.

BAKMADAN GEÇME!