Survivor'dan elenen isimden şok eden açıklamalar!

Güncelleme Tarihi:

Survivordan elenen isimden şok eden açıklamalar
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2016 14:46

Survivor'da çok heyecanlı geçen bir eleme akşamının ardından Survivor adasına veda eden isim Eda Akkaya oldu. Eda Akkaya Survivor'dan elendikten sonra takım arkadaşları hakkında şoke eden açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Survivor'dan elenen isim Eda Akkaya Survivor'a veda eden isim oldu. Elenmesin ardından gemileri yakan Eda Akkaya her şeyi anlattı. Akkaya "Atakan'ın bana ihanet ettiğini düşüyorum. Çünkü bir defa buradan gitmek istiyorum dedim ve bu sürekli gideceğimi ifade etmişim gibi yansıtıldı. Nagihan ve Yılmaz'a tekrar yakınlaştım çünkü, onlara bir şans daha vedim. Yılmaz çok beylik laflar etti kimseyle konuşmayacağım, kimsenin yanına gitmeyeceğim dedi ama bunlar sonradan hep unutuldu. Gitti, konuşmayacağım dediği isimlerle barıştı. Nagihan ve Yılmaz ile hayata bakış acımızın çok farklı olduğunu gördüm. 

İÇİM ÇOK RAHAT
Eda, erzak konusunda adaletsizlik yapıldı mı sorusuna ise söyle cevap verdi; zaten elimize gelen erzak kısıtlı herkesin gözü önünde dağıtılıyor. Bu güne kadar adaletsizlik yaptığımızı düşünmüyorum. Benim için rahat o yüzden.

Haberin Devamı

MEHMET ATAKAN'IN OFFİCEBOY'U OLMUŞ
Mehmet tamamen Atakan'ın getir götür işini yapan office boy olmuş durumda. Atakan gel deyince geliyor, git deyince gidiyor. Atakan'ın gölgesinde hareket ediyor. Sanırım bu hareketleri ile sırtını Atakan'a dayayıp birleşmeye gitmek istiyor.  Ama onun o günleri göreceğini sanmıyorum. Ezgi'de Atakan'a çok yakın. Atakan yatıyor Ezgi de yatıyor. Atakan kalkıyor Ezgi de kalkıyor. O ne yaparsa onu yapıyor.

EDA AKKAYA SURVİVOR'DAN NASIL ELENDİ?
Geçtiğimiz hafta sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya devam edemeyecek olan Seda Ünlüler takımından ayrılan isim olmuştu. Bu sebeple ertelenen ada konseyi bu hafta yapıldı. Ada konseyinde toplanan Ünlüler takımı aralarında yaptıkları oylama sonucunda ilk aday olarak Yılmaz Morgül'ü çıkardılar. Bu oylama sonrasında bireysel dokunulmaz olan Tuğba Özay ise takımından Yunus Günçe'yi aday olarak çıkardı. Son olarak geçtiğimiz hafta halk oylamasıyla birinci olan Avatar Atakan da elenmek üzere Eda Akkaya'yı söyledi.

 22 MART 2016 ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI SONUÇLARI

1. İbrahim Yattara 2. Ezgi Avcı 3. Nagihan Karadere 4. Yılmaz Morgül 5. Yunus Günçe 6. Eda Akkaya 7. Mehmet

EDA AKKAYA KİMDİR?

Ünlüler takımında yer alan Eda Akkaya, adadaki son günlerinde Nagihan ile yaptığı kavgayla damgasını vurmuştu. Adadaki yarışmalarda başarılı bir performans sergileyen Eda Akkaya'yı bir de yakından tanıyalım.
Eda Akkaya 18 Kasım 1990 yılında İstanbul 'da doğdu. 25 yaşındaki genç yarışmacımız dizi oyuncusudur. Sporla da yakından ilgili olan Eda Akkaya, küçükken jimnastik yapmıştır. Otuzbeşbuçuk Sanat Akademisinde oyunculuk eğitimi alan yarışmacı bir çok dizide rol almıştır.

BAKMADAN GEÇME!