Survivor'da Nagihan yarışmaya veda mı ediyor?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda Nagihan yarışmaya veda mı ediyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2016 10:36

Survivor hayranları merakla Nagihan'ın durumunu merak ediyor... Survivor’da geçtiğimiz günlerde ödül oyunu sırasında kötü bir şekilde sakatlanan Nagihan Karadere iki gün aradan sonra Survivor’a geri döndü. İki gün boyunca hastanede doktor gözetiminde tutulan ve tedavisi süren Nagihan Karadere’nin Survivor’da parkur oyunlarında yarışıp yarışamayacağı ise henüz belli değil.

Haberin Devamı

Survivor 2016’nın 97. bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında oynanan ödül yarışması sırasında Nagihan’ın yaşadığı sakatlık herkesi şoke etmişti. Birinci ödül oyunun sonlarına doğru yarıştığı sırada yanlış bir hareket sonucu acı içinde kalarak sakatlanan Nagihan’ın durumunun nasıl olduğu konusunda herkes merak içindeydi. Adaya geri dönen Nagihan, Alp Kırşan’ın kendisine söz vermesiyle durumunu ve Survivor’daki geleceğini kendi açıkladı.

NAGİHAN SURVIVOR ADASINA GERİ DÖNDÜ AMA…
Survivor’da en çok yarışmayı kazanan isim olan Nagihan, sakatlığının ardından adaya geri döndü. Doktor gözetiminde olan ve oyunlara katılmayan Nagihan sakatlığına ilişkin ilk açıklamayı adaya döner dönmez yaptı ve şoke eden anları şu şekilde anlattı: ‘Böyle olacağını bilemezdik, son sayıya gelmiştik ve benim alacağım sayı kazanmaya yetebilirdi. Saniyelik bir hamleyle bayrağa uzandım ve kaybedeceğimi biliyordum ve çok büyük bir risk almış oldum. Oturur pozisyonda atladım ve ayağım kaydı ve kalça kısmımda bir patlama sesi duydum. Dünya başıma yıkıldı. Survivor’ın sonunda bunu yaşamak beni çok üzdü. Son hafta kalmışken ve performanslarımızı sergileme açısından ben bununla nasıl baş edicem bilmiyorum. Sabaha kadar uyuyamıyorum. Dokunuyorum, dualar ediyorum, mucizeler bekliyorum. Her şeyin hayırlısı… Keşke böyle olmasaydı.

Haberin Devamı

Survivorda Nagihan yarışmaya veda mı ediyor

Hakan Hatipoğlu'ndan şoke iddia 'Nagihan daha oyun oynayamaz'

Survivor Panorama sunucusu olan ve 2 defa Survivor’da yarışan Hakan Hatipoğlu, Survivor hayatının bitebileceğini söyledi.
Nagihan’ın bir daha oyunlarda yarışamayabileceğini iddia eden Hakan Hatipoğlu, “Oyun sırasında Nagihan ne bir darbe aldı ne çarpma oldu. Sadece bayrağa giderken bir anda zorlama oldu. Nagihan’ın Survivor hayatı bitmiş olabilir. Bu sakatlık çok ciddi birşey. Yırtık olabilir. Nagihan bundan sonra yarışamayabilir. İnşallah spor hayatını etkilemez. Ama ben 300 tane oyuna çıkmış Nagihan’ı desteklerim ve bu kadar emek vermiş bir yarışmacıyı finale taşırım” dedi.

Haberin Devamı

Programa katılan Survivor Efecan ise Nagihan’ın durumuna üzüldüğünü söyleyerek bu sakatlığın ufak birşey olamayacağını dile getirdi. Efecan “Arka adaleyle alakalı bir problem olabilir. Nagihan’ın yanlış bastığını görmedim. Fazla ısınmadı herhalde oyun öncesi. Büyük bir problem yaşıyor. Nagihan’ın böyle bağırması çok zor ihtimal. Ufak birşey olamaz” dedi.

Survivorda Nagihan yarışmaya veda mı ediyor

Ödül oyununda Damla ile karşılaşan Nagihan bayrağı aldığı sırada yere ters bir şekilde düştü. Doktor Metin Kuş, sakatlanan Nagihan'a müdahalede bulundu.

Survivor'da neler yaşandı?

Survivor 2016'da elenen Yunus Günçe, karar sonrası neler söyledi? İşte dün geceki konsey sonrası Günçe'nin sözleri:
Zordu demeyeceğim. Aptal biri değilim ben, zor olacağını tahmin edebiliyordum. Şimdi 4 ay önce başladık, aslında başladığımız şey bir yolculuk. Kendime göre butik bir Survivor yaşamaya çalıştım. Başka şeyler anlatmaya çalıştım. Yani Survivor'da tek bir metot olmadığını göstermeye çalıştım. Kendimi doğru ifade edebildim mi, insanalara ulaşabildim mi, onun muhakemesini ben yapamam.

Haberin Devamı

"GÖNLÜMÜ KAZANDINIZ"

Sizinle adaya gelmeden önce odada yaptığımız son görüşmede "Yunus yıllardır seni takip ediyoruz ve kaliteni hiç bozmadın" demiştiniz. İşte o an benim gönlümü kazandınız Sayın Ilıcalı. Bu çok önemsediğim bir kelime benim. Kalite. Umarım aynı izlenimi tekrar bırakmışımdır Survivor'da.
AŞK VE NEFRET İLİŞKİSİ OLDU
Çok iyi geldi bana Survivor. En kötüyken bile çok güzeldi aslında. Survivor ile aramda aşk ve nefret ilişkisi oldu. Çok güzeldi burada olmak. İyi ki gelmişim. Buraya gelme teklifi alan arkadaşım olursa "Mutlaka git" derim. Eyvallah.
ACUN ILICALI'DAN İKİ TESPİT
Günçe'nin bu sözleri üzerine Acun Ilıcalı, "Ben de iki şey söylemek istiyorum seninle ilgili" dedi ve sözlerine şöyle devam etti: Birincisi açıkcası tam anlamıyla Survivor'dın. Çünkü fiziksel olarak kendinden 15-20 yaş küçük arkadaşlarla ölümüne mücadele ettin ve adada gerçekten önemli bir noktaya kadar kalmayı başardın. Seyircimiz de bunu böyle takdir etti ve birçok oylamadan çıktın zaten.

Haberin Devamı

İkinci olan çok önemli benim için. İki mesaj aldım ben senden. Birincisi, yaşın öbür yarışmacılara göre olgun ama bu olgunluğu hissetirmen çok önemliydi. Bence saygı konusunda çok önemli mesajlar verdin.
"GÖNÜLLERİ KAZANDIN"
Bütün üslubün Survivor boyunca en sinirlendiğin anlarda bile hep saygı çerçevesindeydi. Bu kadar zor şartlarda bunu koruyarak bence seyircimizin gönlünü kazandın. Bundan sonraki sanat hayatında sana gönülden başarılar diliyorum.

Survivorda Nagihan yarışmaya veda mı ediyor

"40 YAŞIMDAN SONRA KENDİMİ KEŞFETTİM"
Yunus Günçe ayrıca, "Burada olmak çok güzeldi. Burada öğrendiklerimi bir ömür boyu kullanacağım. 40 yaşımdan sonra hala keşfetmediğim yerler olduğunu öğrendim kendi içimde. Şimdi onları kullanacağım" dedi.,

Haberin Devamı

Yunus Günçe, Survivor Adası'ndan ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamalarda kendisini eleştiren takım arkadaşlarını hedef aldı.Geride bıraktığımız akşam Survivor adasına veda eden isim Yunus Günçe oldu. Son haftalardaki performans düşüklüğü nedeniyle ekip arkadaşları tarafından da sürekli olarak eleştirilen Günçe adaya veda etti. Veda ettikten sonra kamera karşısına geçen Yunus Günçe yarışmaya ilişkin itiraflarda bulundu.

Seni ünlüler takımının zayıf halkası olarak ilan eden Semih'in oyunlardaki performansını senden daha mı başarılıydı?

Semih ile hiç bir konuda kıyaslanmak doğru değil, belki sakallarımız benziyor olabilir şu aşamada. Parkurlarda yenmesi falan hiç problem değildi. Hayatta istediği kadar sık kazanmayacağını düşünüyorum ben, hayat daha farklı meziyetler gerektiriyor. O meziyetler onda var mı? bilmiyorum.

YUNUS GÜNÇE: 'SEMİH ATAKAN'DAN KORKUYOR'

Yunus Günçe dün akşam yapılan elemenin ardından yarışmaya veda etti ve ilgi çeken açıklamarda bulundu. Yunus Günçe, Semih hakkında ancak sakalımız benziyor olabilir diyerek ince bir gönderme yaptı.

Atakan ile son zamanlarda bir yakınlığınız vardı, bunu kendini korumak için mi yaptın?

Atakan ile ilişkimi tekrar hareketlendirmek için özel bir hamle yapmadım, olaylar kendi kendine gelişti. Kendi durumumu garantiye almak için öyle birşey yapmadım ben öyle biri değilim dedi.

Sence Nagihan'ın Semih'e gösterdiği yakınlık elenme korkusundan mı?

Bir korku varmı? temelde bir elenme korkusu var mı? bence var. Son konseyde bunu gördük zaten. Semih yazsaydı eğer Semih'te elenmeyecekti bende elenmeyecektim. Nagihan Semih ile yakın olmayı bir sosyal güvence olarak kabul etmiş olabilir.

Semih senin vedanın ardından ünlüler takımından kimi göndermek ister?

Semih tabiki Atakan'ı göndermek ister. Atakan güçlü bir adam tabi onu rakip görecektir, ondan korkuyor.

Daha önce 5 kez potadan çıkmış bir isim olarak İbrahim'e karşı elenmen sana sürpriz oldu mu?

İbrahim'e elenmek bana, elenmek dışında ayrı bir üzüntü vermedi. İbrahim'i küçümseyen bir insan değilim. Hiç bir zaman aldığım destek karşısında şımarmadım, kendimi kimseden üstün görmedim

Adada kalmayı kendisinden daha çok hak ettiğini düşündüğün bir takım arkadaşın var mı?

Arkadaşlar tarafından sıklıkla oyuncu olarak zayıf nitelendirildim, kuvvetsiz ve etkisiz olduğum söylendi. Bunu zaman zaman çok kaddarca bulsam da hakta verdim. Survivor'a gayet temiz ve saf duygularla geldim, yakından deneyimlemek için geldim. Parkurlarda çok iyi olacağım diye bir iddiam hiç bir zaman olmadı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!