Survivor'da kim elendi? - Survivor 2016 çeyrek finalde şoke eden eleme..

Güncelleme Tarihi:

Survivorda kim elendi - Survivor 2016 çeyrek finalde şoke eden eleme..
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2016 10:03

Survivor 2016'da dün akşam heyecan doruktaydı. Kazananın SMS oyları ile belli olacağı Survivor çeyrek finalinde sürpriz bir isim adını yarı finale yazdırdı. Survivor'da dün akşam yapılan çeyrek finalde, SMS oyları yarışmacıların kaderini belirledi. Survivor 2016'da Damla, Semih ve Nagihan'dan yüksek oy alarak iki rakibi çeyrek finalde eledi ve adını yarı finale yazdırdı

Haberin Devamı

Survivor'da dün akşam elenen isimler belli oldu. Survivor'da eleme konseyine kalan Damla, Nagihan ve Semih arasından en az oyu alan iki isim yarışmaya veda etti. Damla SMS sonuçlarının açıklamasının ardından derin bir nefes aldı. Survivor'da Semih ve Nagihan dün akşam yarışmaya veda eden isimler oldu.

Survivor'da finale doğru gidildikçe heyecan artıyor. Survivor'da dün akşam yapılan eleme konseyinde yarışmanın güçlü isimler Nagihan ve Semih elenerek yarışmaya veda etti. Survivor'da Damla yarı finalde Atakan ile final mücadelesi yapacak. Yarı final mücadelesini kazanan isim yarın akşam finalde Serkay ile karşı karşıya gelecek. Survivor'dan elenen Semih Öztürk giderayak çarpıcı açıklamalar yaptı..

Bilindiği gibi artık Survivor'da yarışmalar sona erdi. Survivor 2016'da yarışmacılar artık kendilerini tanıttıkları ve sevdirdikleri kadar başarılı olacaklar. Survivor'ın sonuna gelinirken Kıbrıs finallerinde sadece SMS oyları sonucu belirleyecek. 

Haberin Devamı

Survivor'da gerçekleşen çeyrek final akşamında, Semih, Nagihan ve Damla SMS oylamasında yarıştı. Nagihan bu üçlünün arasında en düşük SMS oyunu alarak ilk elenen aday oldu. Gözler ikinci oylamaya çevrildiğinde ise kimsenin beklemediği bir sürpriz yaşanadı. Halk oylamasına son derece güvenen ve bunu yarışma başından beri ifade eden Semih Öztürk, Damla'dan az oy alarak yarışmaya çeyrek finalde veda etti. Damla Çeyrek finalde kazanıp bir üst tura adını yazdıran isim oldu.

SURVİVOR'DA BU AKŞAM NELER YAŞANACAK?

Survivor'da bu akşam yüzleşme akşamı olacak. Yarışmanın başından beri ada hayatını sürdüren bütün yarışmacılar bu akşam ekran karşısına geçecekler. Herkesin eteğindeki taşları dökeceği ve karşılıklı hesaplaşmaların yaşanacağı gecede neler konuşulacağı şimdiden merakla bekleniyor.

Survivor’dan elenen Nagihan ‘Üzgünüm. Benim için her şey hayal kırıklığı. Hayatta olan da burada olan da. Şuanda şoktayım. Ne diyeceğimi bilemiyorum. İyi bir deneyim oldu benim için. Hayırlısı buymuş. Keşke finali görebilseydim, keşke şampiyon olabilseydim. Arkadaşlara başarılar diliyorum’ dedi.

SURVİVOR'DA İKİNCİ YARI FİNALİST DAMLA OLDU
Survivor 2016’da Nagihan’ın ardından elenen isim Semih oldu. Damla yarı finalde Atakan ile final mücadelesi yapacak. Damla, “İnanılmaz mutluyum, herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Haberin Devamı

SURVİVOR SEMİH: BANA YANLIŞLAR YAPILDI

Survivor'dan elenen Semih Öztürk çarpıcı açıklamalar yaptı... Semih 'Sakatlığımın etkisi sanırım oldu. Son iki haftada neredeyse yokum. Yarışları izliyoruz, ‘Semih neredeydi’ Semih morfini yemiş yatıyordu. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum. Tabii ki burada bana yapılan yanlışlar, haksızlıklar, ayıplar oldu. Ben duruşumdan hiçbir zaman taviz vermedim. Alnımın akıyla geldim, alnımın akıyla gidiyorum' dedi...

ACUN ILICALI: BEKLEDİĞİMİN ÜZERİNDEYDİN

Performans olarak beklediğimin çok üzerindeydin. Fiziksel olarak çok fazla sporcu vardı. Performansını bazı oyunlarda çok üst seviyeye çıkarabildin. Acaba bu kadar başarılı olabilecek misin diye sormuştum. Sen de inancım var demiştin. Şu bir gerçek ki, saygı konusunda çizgileri çok iyi kurdun. Birçok tartışma oldu ama bir sezonu atlatmış olduk. İnşallah bundan sonra görüşürüz. Damla seni de tebrik ediyorum. Duygularını da anlayabiliyorum. Çok zor bir oylamadan çıktın. Yarın çok güçlü rakip seni bekliyor.

SURVİVOR'DA BUGÜN TÜM YARIŞMACILAR BİR ARADA

Haberin Devamı

Yarışmacının yapımcısı ve sunucu Acun Ilıcalı, çeyrek final gecesinde yaptığı açıklamada, yarı finalin yapılacağı 28 Haziran günü, Survivor 2016’nın tüm yarışmacılarının geleceğini söyledi. Kimin, eteğinde ne taş varsa dökeceğini söyleyen Acun Ilıcalı, kritik final öncesi izleyenlerde büyük merak uyandırdı.

Semih'in elenmesi sosyal medyada böyle yankı buldu

Mert Sarıışık ‏@mertsariisik 
Survivor'da Semih elendi diye kız "daha izlemem bu yarışmayı haberin olsun Acun" yazmış. İşte şimdi Acunu maddi anlamda zor günler bekliyor.

Sezin Arslankurt ‏@SezinArslankurt 
Ütopya denilince ütopya şampiyonu yerine Semih, survivor denilince akıllara yine Semih geliyorsa sizin şampiyonluğunuz beş para etmez

Haberin Devamı

Semih Varol ‏
Benim Survivor 2016 şampiyonum, Semih Öztürk'tür.

Hakan Kakız ‏@HAKANKAKIZ 
Heeeeeeeeeeeeeeeeepiniz
TEEE KEEEER TEEE KEEEER 
Gideceksinizzzzzzzzzzzzzzz !!!
Dedi ve gittiiiii😂😂😂

Duygu Çetinkaya ‏@duygucetinkaya 
Semih valla yapacak birşey yok! Survivor bu neyin ne olacağı hiç belli olmuyor...!
Geçmiş olsun

Hakan HATİPOĞLU ‏@HakanHatipoglu 
Teşekkürler Semih renk kattın #survivor a

Yağmur HHFC ‏@YagmurHHFC 
Yetişkin bir Semih 2 dakikalık konuşma içinde kaç kez "eee" diyebilir?

Sahra Işık ‏@isiksahra 
Ayrıca Semih Hak etmedi diyemezsiniz hepiniz onu konuşurken üstelik.😉Dibine kadar Survivor yaşadı beğenmediğiniz adam❤️

cansu tekin ‏@cansu0513 
#Survivor yarışmayı basttan beri seyrettirenler semih nagi yati ve atakandı umarım atakan kazanır hak eden kazanmış olur

Haberin Devamı

♪♪Gülşen ♫♫ ‏@gu_bjk 
#survivor artık kim alırsa alsın büyük ödülü önemli değil çünkü geriye kalanların hepsi de (semih hariç) oyunları kazanarak geldi.

Firdevs ‏@firdevscoskunn 
Adam teker teker gidiceksiniz dedi kendi gitti ilahi adalet 😂😂 #survivor


Survivor 2016 Çeyrek finalde SMS oyları ile rakiplerinden en düşük oyu alan yarışmacı Nagihan oldu. Nefes kesen eleme sonucunda ikinci isim merakla bekleniyordu. Ve Survivor'da elenen ikinci isim Semih oldu.

Survivor 2016 çeyrek final akşamında kazanan isim Damla oldu ve bu akşam Atakan'ın rakibi olacak

Survivor'da neler yaşandı?

Survivor'da geçtiğimiz hafta oynanan oyunlarda Kıbrıs finali için kıyasıya bir rekabet yaşanmıştı. Semih sakatlandığından dolayı bu yarışlara katılamamış ve direkt çeyrek final koltuğuna oturacak isim olmuştu. Yarışmacılar finalist olmak için zorlu bir mücadelenin içine girdiler. Survivor'da geçtiğimiz hafta yapılan oyunlarda ilk olarak Nagihan elenmiş ve Semih'in yanında yer alan ikinci yarışmacı olmuştu. Sonraki günde yapılan yarışmaya ise Atakan ve Serkay'ın performansı damga vurmuştu. Oyunlarda kaybeden Damla çeyrek finale kalırken, oyun ikincisi olan Atakan yarı finalde karışısına çıkacak rakibi bekliyor olacak. Serkay ile sergilediği muhteşem performans ile Büyük finalin ilk finalisti olmuş ve final koltuğunu garantilemişti.

Survivorda kim elendi - Survivor 2016 çeyrek finalde şoke eden eleme..

Survivor'da finaller nasıl gerçekleşecek?

İlk olarak 27 Haziran'da Damla, Nagihan ve Semih bu akşam SMS oylamasına çıkacak ve en yüksek SMS oyunu alan yarışmacı adını yarı final koltuğuna yazdıracak.

Yarı finalist olan Atakan, çeyrek finalden gelen rakibi ile 28 Haziran'da oylamaya çıkacak ve buradan alınan sonuç ile Serkay'ın final rakibi belli olacak.

Büyük final akşamı 29 Haziran akşamı gerçekleşecek. Serkay ile SMS oylamalarından çıkan rakibi arasında yapılacak oylama ile Survivor 2016'nın kazanan ismi belli olacak.

BAKMADAN GEÇME!