Survivor'da elemeye kimler kaldı? İşte Survivor'da elemeye kalan isimler..

Güncelleme Tarihi:

Survivorda elemeye kimler kaldı İşte Survivorda elemeye kalan isimler..
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2016 07:04

Survivor'da elemeye kimler kaldı sorusunun yanıtı dün akşam belli oldu. Gönüllüler ve Ünlüler arasından yaşanan dokunulmazlık yarışını Gönüllüler kazandı. Survivor’da Dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Ünlüler konseyde bir arkadaşlarını eleme için yazdılar. Yapılan oylama sonucu ismi en çok çıkan isim Yunus oldu. Bireysel Dokunulmazlık yarışmasını kazanan Nagihan ise Yattara’nın ismini söyledi.

Haberin Devamı

Dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Ünlüler, yapılan oylama sonucu ismi en çok çıkan isim Yunus oldu. Bireysel Dokunulmazlık yarışmasını kazanan Nagihan bir isim söyledi. Nagihan eleme için Yattara’nın ismini söyledi.

Bireysel Dokunulmazlık Oyununda elenen isimler sırayla şöyle; Yunus Günçe, Yılmaz Morgül, İbrahim Yattara, Mehmet, Tuğba Özay, Avatar Atakan elenen isimler oldu. Finale ise Nagihan ve Ezgi Avcı kaldı. Nagihan rakibini eleyerek bu hafta bireysel dokunulmazlık sembolünü kazandı 

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2016'da Dokunulmazlık Oyunu yapıldı. Yine zorlu parkurda takımlar bu hafta elenmemek için ter döktüler. İlk oyun Ünlüler Takımından Mehmet ve Gönüllüler Takımından İbrahim arasında yapıldı ve ilk sayıyı Mehmet aldı. Ancak Gönüllüler Takımı oyunu bırakmadı ve biranda fark atmaya başladı. Durumu 9-7'ye getiren Gönüllüler finali Serkay yaptı ve Mehmet'ten final sayısını alarak hem kendini hem takım arkadaşlarını kurtaran son isim oldu. Serkay aynı zamanda 3 sayı alarak ve final oyununu alarak dokunulmazlık sembolünü aldı.

Haberin Devamı

Survivor 38. bölüm Dokunulmazlık Oyununda;

Ünlüler Takımı: 7 (Mehmet, Nagihan, Atakan, Nagihan, Atakan, Atakan, Atakan)

Gönüllüler Takımı: 10 (Zafer, Efecan, Serkay, Gizem M, Efecan, İbrahim, Serkay, Zafer, Gizem M, Serkay)

SURVİVOR'I KARIŞTIRAN ŞEHVET SÖZLERİ

Survivor’da Gönüllülerin kazandığı dokunulmazlık yarışmasından sonra düzenlenen Konsey’de Acun Ilıcalı’nın Semih’e sözleri damga vurdu.

Acun Ilıcalı, Semih’in Ada’da Gönüllüler takımının yarışmacılarını Seven filminde konu edilen 7 günahla ilişkilendirmesi ve Gizem Memiç’e “şehvetli” demesiyle ilgili açıklama istedi. Acun Ilıcalı, seyircilerden büyük tepki çeken sözleri Semih’e sordu. Acun Ilıcalı, Gizem Memiç ile ilgili olarak da Survivor’da yarışmış en düzgün yarışmacılardan biri diyerek güzel yarışmacıyı övdü.

Acun Ilıcalı’nın bu sözleri üzerine söz alan Semih Öztürk, asla amacının Gizem Memiş’e “şehvetli” demek olmadığını ve Gizem’in öyle olduğunu düşünmediğini söyledi. Semih, sadece Gizem’e o günahın kaldığı için söylemek zorunda kaldığını söyledi. Güzellik yarışmasından buraya geldiği için güzelliğiyle ilgili bu benzetmeyi yaptığını ve yanlış anlama olduğu için özür diledi.

Haberin Devamı

SURVİVOR ÜNLÜLER'DE ATAKAN BOMBASI

Survivor’da Dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Ünlüler’de gruplar değişiyor! Nagihan’ın Atakan’ın ricasıyla Yattara’nın ismini söylemesi Ada’da dengeleri değiştirdi!

Survivor 2016’da Dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Ünlüler’de eleme için 2 isim seçildi. Yarışmacıların çoğunluğu Yunus’un ismini söyleyerek ilk ismi söylerken ikinci isim olarak Yattara’nın söylenmesi dengeleri değiştirdi.

Nagihan’ın, Atakan’ın ricasıyla kendi adını söylediğini öğrenen Yattara, artık adada kimseye güvenmediğini söyledi. Geçtiğimiz haftalarda da “nasıl olsa elenmeyecek” diyerek Yattara’ya Nagihan’ın ismini söylemesini rica eden Atakan’ın kendi adını söylememesi Nagihan ve Yattara’nın tepkisini çekti.

Haberin Devamı

Yattara’nın isminin söylenmesi Atakan’ın grubundaki bir diğer isim Mehmet’in de tepkisini çekti. Atakan’ın kendi ismini de söylemekten çekinmeyeceğini düşünen Mehmet, Atakan’a tavır alarak Nagihan ve Yattara’yla yakınlaştı.

Yattara ve Nagihan’ın Atakan’a karşı güçlerini birleştirmesi halinde Mehmet, Tuğba Özay ve Yılmaz Morgül’ün de yeni gruba katılması bekleniyor.

 

SURVIVOR 38. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

SURVİVOR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor gönüllüler takımından geçtiğimiz hafta elenen yarışmacı olan Nihal Candan gitmeden önce takım arkadaşlarını sert şekilde eleştirdi.
Survivor‘da dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında İbrahim’in adını söylediği Nihal Candan elenerek adaya veda etti. Pazar günü yapılan konseyde aynı grupta yer aldığı arkadaşları tarafından Semih yerine adı söylenen Nihal bu olaydan sonra büyük bir üzüntü yaşamıştı. Nihal Candan, Gizem Memiş ve Gizem Kerimoğlu’yla birlikte kaldığı elemede, en az sms oyunu aldığı için Survivor’dan elenen isim oldu. Nihal'in yarışma sonrası açıklamaları olay yarattı..

Haberin Devamı

“DAMLA ŞEHZADE ANASI GİBİ DOLAŞIYOR”

Eleme konseyinde kendi ismini söyleyen takım arkadaşlarını sert bir dille eleştiren Nihal Candan, bugüne kadar samimi olduğu Damla için ise ilginç ifadeler kullandı. Damla’yı şehzade anasına benzeten Nihal “Bu bölünmelerde en net mutluluğu yaşayan Damla’dır. 5 çocuğu olan şehzade anası gibi dolaşıyor ortalıkta. Yürüyüşü bile değişti. Normalde yapması gereken arayı bulmaktır. Bir kız bir kızı daha iyi anlar. Beklediğim oydu. Ama sahte dostluklardansa tek başıma yürümeyi tercih ederim” dedi.

“SEMİH’TEN KORKTULAR”
Takım arkadaşlarını Semih’in oylarından çekindikleri için kendi ismini yazdıklarını söyleyen Nihal Candan”Gönül isterdi ki buradan kızgınlık ve kırgınlıkla ayrılmayım hepsiyle vedalaşayım ama öyle olmadı. Benim için hayal kırıklığı oldu. 7 kişiyiz takımız kardeşlik dostluk denirken bir anda benim ismim söylendi. Semih gibi Survivor’ın başından beri mücadele ettiğimiz, oyunları sabote eden ve gönüllüler takımını yok sayan biri varken benim ismim söylendi. Semih’in oy potansiyelinden çekindikleri için beni söylediler.

Haberin Devamı

“KARDEŞİZ DOSTUZ DERKEN BENİ SÖYLEDİLER”

Kafalarda geçenleri söylediğim için arkadaşları beni hainlikle takımı satmakla suçladı. Sözde abilerim ama 3. sınıf lise kantini düzeyinde dışlama politikaları uyguladılar. Şaşkınım, güvendiğim dağlara karlar yağdı. Bana herkes aynı şekilde davranmıyor. Gizem her zaman yanımdaydı. Sevdiğim insanlar böyle davrandığımda ağlıyorum. Sürü psikolojisiyle hareket etmek benim için uygun olmadı. Takım olmaya çalıştım ama takımlık buraya kadarmış” dedi.

Nihal yarışmaya veda ederken bazı takım arkadaşlarına ise vedalaşmadı. Efecan, Zafer ve Gizem Memiç dışındaki takım arkadaşlarına veda etmeden gitti.

 

BAKMADAN GEÇME!