Survivor'da kim elendi sorusu yanıt buldu!

Güncelleme Tarihi:

Survivorda kim elendi sorusu yanıt buldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2016 07:30

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtının bulunmasının ardından adada duygusal anlar yaşandı. Birleşme partisine günler kala Survivor'dan elenen Tuğba Özay gözyaşlarını tutamadı. Adada önce dost oldukları ardından ise Nagihan’ın Atakan’a yakınlaşmasıyla aralarına soğukluk giren Nagihan Karadere ise Tuğba’ya sarılarak hüngür hüngür ağladı. İşte Survivor eleme gecesinde yaşananlar

Haberin Devamı

Survivor'da kim elendi sorusunun cevabı az sonra belli olacak. Survivor'dan elenen isim final hayallerine veda edecek. Survivor'da eleme Gizem Kerimoğlu, Serkay, Tuğba Özay ve Semih elemeye kalmıştı... İşte Survivor eleme gecesinde yaşananlar...

SURVİVOR'DA ELEMEYE KİMLER KALMIŞTI?

Survivor’da dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Ünlülerde eleme heyacanı yaşandı. Bireysel dokunulmazlık yarışmasını kazanan Atakan bir arkadaşının ismini söylemişti

Semih, Yattara’nın ismini yazarken Nagihan Yunus’un adını yazdı. Yattara kimi yazdığını göstermedi.Atakan ve Ezgi Tuğba’nın ismini söyledi. Tuğba, Ezgi’nin adını yazdı. Yunus, Semih’in ismini söyledi.

Yapılan oylama sonunda Tuğba elemeye kalan isim oldu. Ünlüler takımında elemeye kalan son ismi bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Atakan söyledi. Atakan eleme için Semih’i söyledi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Gönüllülerde Serkay ve Gizem Kerimoğlu elemeye kalmıştı.Ve böylece Gizem Kerimoğlu, Serkay, Tuğba Özay ve Semih elemeye kaldı.


Survivor’da hangi yarışmacı kaç kilo verdi?

Ada konseyinde tüm yarışmacılar sırayla tartıya çıkıp Survivor’da şu ana kadar kaç kilo verdiklerini öğrendiler. Yunus, Efecan, İbrahim ve Semih verdikleri kilolarla şaşırttılar…

Survivor mücadelesine kadınlarda en çok ağırlığına göre kiloyu veren Tuğba Özay olurken erkeklerde Yunus Günce en çok kiloyu veren yarışmacı oldu. Yarışmayı kazanan Tuğba ve Yunus iki adet çikolatanın sahibi oldu.
Kadınlar;

64 kilo ile başlayan Nagihan 61 kiloya düştü.

66 kilo ile Survivor’a katilan Tuğba Özay 59.7 kiloya düştü.
62 kilo ile başlayan Ezgi 60 kiloya düştü.

56 kilo ile başlayan Gizem Kerimoğlu 51 kiloya düştü

59 kilo gelen Damla 55 kiloya düştü.

59 kilo gelen Gizem Memiş 55.9 kiloya düştü.

Erkekler;

80 kilo gelen Semih 69.6 kiloya düştü.

74 kilo gelen Yattara 64.8 kiloya düştü.

84 kilo gelen Atakan 81 kiloya düştü.

77 kilo gelen Yunus 64.3 kiloya düştü.

90 kilo gelen Efecan 76.4 kiloya düştü.

78 kilo gelen Serkay 66.5 kiloya düştü.

101 kilo gelen İbrahim 88 kiloya düştü.

Haberin Devamı


SURVİVOR'DA KİMLER ELENDİ?
Ünlüler Takımı: Serkan, Eda, Ebru, Seda, Mehmet, Yağmur, Yılmaz...

Gönüllüler Takımı: Aylin, Nihal, Zafer...

Survivor gönüllüler oy sıralaması 30 Mart 2016 SMS sonuçları

1.Semih Öztürk
2.Serkay Tütüncü
3.Gizem Kerimoğlu
4.Damla Can
5.Gizem Memiç
6. Efecan
7.Nihal Candan (elendi)
8.Zafer

Survivor gönüllüler oy sıralaması 2 Mart 2016 SMS sonuçları

1. Semih Öztürk
2. Damla Can
3. Serkay Tütüncü
4. Efecan Dianzenza
5. Nihal Candan
6. Zafer Mete
7. Aylin Şallı (elendi)
8. Gizem Memiç
9. İbrahim Giydirir

Survivor ünlüler SMS oy sıralaması sonuçları 12 Nisan 2016;

1. Tuğba Özay
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Nagihan Karadere
6. Mehmet Özyay (elendi)

Haberin Devamı

Survivor ünlüler oy sıralaması SMS sonuçları 5 Nisan 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Mehmet
6. Tuğba Özay
7.Yılmaz Morgül (elendi)

Survivor ünlüler oy sıralaması 22 Mart 2016 SMS sonuçları

1. İbrahim Yattara
2. Ezgi Avcı
3. Nagihan Karadere
4. Yılmaz Morgül
5. Yunus Günçe
6. Eda Akkaya (elendi)
7. Mehmet Özyay

Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları 16 Mart 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3. İbrahim Yattara
4. Eda Akkaya
5. Nagihan Karadere
6. Yılmaz Morgül
7.Yunus Günçe
8. Mehmet Özyay
(Seda Tetik sakatlığı dolayısıyla elendi)

 

SURVİVOR'DA İŞLER KARIŞTI!

Survivorda kim elendi sorusu yanıt buldu


Survivor 2016’da Atakan’ın Semih Öztürk’ün ismini eleme için söylemesiyle Semih’in stratejisi de değişti.Survivor’da Ünlüler kaybedilen dokunulmazlık yarışmasından sonra Konsey’de Tuğba Özay’ın ismi çıkmış ve son olarak da bireysel dokunulmazlık yarışmasının kazanan Atakan, Semih’in ismini söylemişti.

Haberin Devamı

Semih, Atakan’ın ismini söylemesi üzerine hodri meydan dedi! Semih, Atakan’ın tavrını öğrendiğini ve artık buna göre hareket edeceğini açıkladı. Atakan’ın Semih’i söyleyerek Gizem Kerimoğlu’na gidecek oyları düşmesine sebep olacağı düşünülüyor. Semih’in bundan sonra Atakan’ın adadan göndermek istemediği Ezgi’yi göndermeye çalışması bekleniyor.

SURVİVOR'A 3 ADAM DAMGASI

3 Adam İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Eser Yenenler Survivor adasına gitti yarışmacıları taklit etti. 3 Adam, Survivor birleşme partisi için sezonda damga vuracak bir skeç hazırladı. Acun Ilıcalı birleşme partisinde yayınlanacak skecin bir bölümünü ada konseyinde yayınladı. Survivor 2016’nın birleşme partisi 1 Mayıs Pazar akşamı ekranlarda olacak.

Haberin Devamı


Survivorda kim elendi sorusu yanıt buldu

SURVİVOR'DA BİRLEŞME PARTİSİ DEĞİŞİKLİĞİ

TV8’de cuma, cumartesi, pazar, pazartesi ve salı akşamları olmak üzere haftada 5 gün yayınlanan Survivor yarışması bu haftaya özel Perşembe akşamı da ekrana gelecek. Salı akşamı ünlüler ve gönüllüler takımlarından eleme adayı olan 4 yarışmacıdan birinin veda edeceği Survivor’da hafta sonu ise birleşme partisi heyecanı yaşanacak. Program bu hafta birleşme partisinin olacak olması sebebiyle perşembe günü de ekrana gelecek. Survivor birleşme partisi ise 1 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak ve birleşmeden sonra tüm yarışmacılar aynı adada mücadele edecek. Survivor birleşme partisinde ise yarışmacıları müzik yarışması sürprizi bekliyor. Ayrıca 3 Adam’ın Survivor adasında çektiği skeçlerde hafta sonu ekrana gelecek.

SURVİVOR’IN FİNAL TARİHİ NE ZAMAN?

Survivorda kim elendi sorusu yanıt buldu

“Survivor’ın bu seneki büyük final tarihi belli oldu. Survivor finali 29 Haziran’da olacak. Bundan sonra hızlı eleme sistemine geçiyoruz. Haftada iki yarışmacı elenecek. Kıbrıs’taki finale ise 4 yarışmacı yada 4+1 yarışmacı gidecek. Buna henüz karar vermedik”

“Daha önceden Kıbrıs’ta final Oyunu oynatıyorduk. Ancak daha sonra bundan vazgeçtik. Son final oyunlarının Dominik’te olması hem olayın sıcaklığıyla yarışmaları hem de ortam açısından daha çekişmeli ve zevkli oluyor. 4 gün ara ver Kıbrıs’a git orada yeniden yarış bu heyecanlı olmuyor. Bu sene de final oyunlarını Dominik’te yapacağız. Kıbrıs’ta ise final oylaması olacak ve birinci belli olacak”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!