Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Bulut Özdemiroğlu kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Bulut Özdemiroğlu kimdir Aslen nerelidir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2017 20:03

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Bulut Özdemiroğlu, yarışmanın birçok takipçisi tarafından oldukça merak konusu oldu. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken Bulut Özdemiroğlu'nun Survivor'a dahil olmasıyla izleyiciler oldukça şaşırdı. Özellikle Göz6 yarışmasında ekranlara yansıyan dik duruşu ve lider tavrıyla dikkat çeken Bulut'un yarışmalarda nasıl efor sarf edeceği, açlığa karşı nasıl direneceği merak ediliyor. Bulut'un fiziki yapısı da izleyicilerin gözünden kaçmadı. Peki, Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Bulut Özdemiroğlu kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Bulut Özdemiroğlu, Survivor 2017'ye dahil olduktan hemen sonra birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu oldu. İzleyiciler, Eser West'in yerine dahil olan Bulut Özdemiroğlu hakkında detayları oldukça merak ettiler. Göz6 yarışmasıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran Bulut Özdemiroğlu'nun, Survivor adasına gelmesiyle birlikte yaşananlar oldukça dikkat çekti. İzleyiciler Bulut Özdemiroğlu'nun ada hayatında neler yaşayacağı ve yarışmalarda nasıl performans göstereceğini oldukça merak ediyorlar. Peki, Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Bulut Özdemiroğlu kimdir? Bulut Özdemiroğlu kaç yaşında?

Survivor'da Eser West'in yerine gelecek yeni isim dün geceden beri büyük bir merakla bekleniyordu. Açlığa dayanamadığı gerekçesiyle adadan kendi isteğiyle ayrılan iddialı yarışmacının yerine gelen isim Bulut Özdemiroğlu oldu. Bulut Özdemiroğlu'nun da kadroya dahil olmasıyla birlikte adadaki Göz6 evinden gelen yarışmacının sayısı 3'e yükselmiş oldu. Erdi Ünver ve Berna Keklikler de Göz6 evinden şampiyon ayrılarak Survivor biletini elde etmişti. Survivor'ın yeni yarışmacısı Bulut Özdemir, eski yarışmadan tanıdığı Erdi Ünver ile sık sık karşı karşıya gelmişti. İkilinin Survivor'da bir gerilim yaşayıp yaşamayacakları ilerleyen günlerde belli olacak. 

Haberin Devamı

BULUT ÖZDEMİROĞLU KİMDİR?

28 yaşında olan Bulut Özdemiroğlu, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Hasan Özdemiroğlu'nun oğludur. Bloggerlık ve kreatif içerik üreticiliği yapan başarılı yarışmacı, Beykent Üniversitesi Grafik Dizayn bölümünde eğitim gördükten sonra uzun yıllar Sakaryaspor ve Fenerbahçe alt yapılarında futbol oynadı. Üniversite yıllarında basketbol oynayan Bulut Özdemiroğlu, son yıllarda crossfit sporuyla ilgilenmektedir.

BAKMADAN GEÇME!