Survivor Erdi kimdir? Erdi Ünver kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Erdi kimdir Erdi Ünver kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2017 17:29

Erdi Ünver, Survivor 2017 yarışmasında sportif başarısından ziyade takım içerisinde yaratacağı motivasyon ile gündeme geliyor. Survivor Erdi, bu yarışmaya katılabilmek için Göz6 yarışmasında mücadele vermiş, elde ettiği final ile de Survivor 2017'ye katılmaya hak kazanmıştır. Gönüllüler takımının eğlenceli karakteri olarak nitelenen Erdi Ünver, kendisini karşı takım için motivasyon kırıcı olarak görüyor. Peki, Survivor Erdi kimdir? İşte, yarışmacı hakkında merak edilenler

Haberin Devamı

Erdi Ünver, Survivor 2017'nin yarışmacılarından biri olmaya hak kazandı. Daha önce Göz6'da yarışan ve evden şampiyon ayrılarak Survivor'da yarışmaya hak kazanan Erdi Ünver, yarışmanın ilk bölümüne açıklamalarıyla damga vurdu. 'Denizleri yaka yaka geliyorum' diyen Gönüllüler yarışmacısı takımın psikolojisini üstlendiğini ifade ederek güldürdü. Peki Erdi Ünver kimdir, kaç yaşında?

Erdi Ünver, Survivor 2017’nin ‘Gönüllüler’ kadrosunda yer alacak isimlerden biri oldu. Göz6 yarışmasıyla tanınan Erdi Ünver’in ıssız adada nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor. Peki, iddialı açıklamaları ve ani çıkışlarıyla tanınan Erdi Ünver kimdir? Survivor yeni sezonuna damga vuracak isimlerden biri olacağı düşünülen yarışmacının geçmişi detayda!

Göz6 yarışmasıyla tanınan ve yarışmanın şampiyonu olarak Survivor biletini alan Erdi Ünver, 1988 yılında doğdu. Aslen Kırklarelilidir ancak hayatını İstanbul Bayrampaşa’da sürdürmektedir. Sabit Büyükbayrak Lisesi’nden mezun olmuştur, amatör olarak futbol ile ilgilenmektedir. Gümrük komisyonculuğu yapan Erdi Ünver’in en büyük hayali ise futbolcu menajeri olmaktır.

Haberin Devamı

Göz6 yarışmasında ani çıkışları ve kendine olan özgüvenini her fırsatta dile getirmesi nedeniyle geçtiğimiz sezonki yarışmacılarıdan Semih Öztürk’e benzetilen yeni sezon Survivor yarışmacısı, yarışmanın tanıtım bölümünde kendine olan özgüvenini şu sözlerle dile getirmiştir: "Denizleri yaka yaka milyonları Survivor’a götürüyorum." Survivor’ı psikoloji, iletişim ve fiziksel performans karması olarak tanımlayan Erdi Ünver, şampiyonluk hedefliyor.

Gönüllüler yarışmacıları; Eser West, Ogeday Girişken, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Tuğçe Melis Demir, Fulya Şahin, Denisa, Elif Şadoğlu, Yiğit İzik, BurçakTuncer, Erdi Ünver ve Berna Keklikler...

 

 

BAKMADAN GEÇME!