Survivor 2016'ya veda eden Yağmur Özdemir kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2016ya veda eden Yağmur Özdemir kimdir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 13:42

Survivor 2016'ya veda eden ilk isim olan Yağmur Özdemir kimdir? Heyecan dolu anların yaşandığı Acun Ilıcalı'nın sunuculuğundaki Survivor 2016 macera yarışmasının ilk elenen ismi belli oldu. Aslen Bursalı olan Yağmur Özdemir hakkında merak edilenler haberimizde.

Haberin Devamı

Ekranların reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor 2016'da yine heyecan dolu anlar yaşandı. Oynanan oyunlardan sonra ada konseyi gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz günlerde eleme potasına iki isim girmişti. Bu isimler Yılmaz Morgül ve Tuğba Özay'dı. Yarışmada SMS oyları ile birinci olan isim ise Atakan oldu. Elenmesi için bir isim söyleme görevi Atakan'ındı.

Atakan, yarışmaya sonradan dahil olan Yağmur'un ismini verdi. Bu sayede yarışmaya veda eden isim Yağmur oldu.

Dominik'te oynanan oyunun ödülü mor odada şahane dakikalar ve poğaça, ayrandı. Ünlüler takımından haftanın en iyisi erkeklerden Atakan ile gönüllüler takımında haftanın en iyisi kızlardan Damla karşılaştı. Kıyasıya rekabetin sonunda kazanan Atakan oldu. Böylece, oyunun kazananı ve ödülün sahibi ünlüler oldu.

Haberin Devamı

Ada konseyinde gergin anlar yaşandı. Ünlüler takımı karıştı. Ünlüler takımından Nagehan, Tuğba ve Atakan birbirine girdi. Tuğba, Atakan'ın Nagehan hakkında hakaret ettiğini iddia ederek üzerine yürüdü.

Atakan, Tuğba'nın bu sözlerinden sonra ayağa kalkarak tüm bu söylenenleri kabul etmediğini söyledi ve Yılmaz'ın kulis yaptığını, Nagehan'ın ise yalancı olduğunu söyledi. Tuğba Atakan'a “çıban başı” derken, Eda ise “barınağımızdan dozer geçti” dedi. Ünlüler arasında alevli bir tartışma yaşandı.

Survivor 2016ya veda eden Yağmur Özdemir kimdir

Survivor Yağmur Özdemir kimdir?

Yağmur Özdemir, 20 yaşında, aslen Bursa'lı ve yarışmaya İzmir'den katılıyor. Özdemir, Celal Bayar Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 2. sınıfta okuyor. Survivor'un tanıtımlarında hırsına ve hızına güvendiğini söylemişti. Survivor'a SMS oylaması ile sonradan katıldı ve bu hafta elendi.

BAKMADAN GEÇME!