Survivor'da nefesler tutuldu heyecan dorukta! Survivor finalinde bu akşam kim kazanacak?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda nefesler tutuldu heyecan dorukta Survivor finalinde bu akşam kim kazanacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2016 07:45

Survivor'da artık Kıbrıs final heyecanı yaşanıyor. Survivor 2016 bu akşam final yapıyor. Yarışmanın sevilen yarışmacıların Atakan, yarı finalde Damla'yı eleyerek finalde Serkay'ın rakibi oldu. Survivor Kıbrıs finalinde neler yaşanacağı şimdiden merak konusu. Survivor'da yarışmacıların kaderini SMS oyları belirleyecek. Peki Survivor'da bu akşam kim kazanacak. İşte Survivor anketi

Haberin Devamı

Survivor 2016'ın kazanını bu akşam yapılacak final mücadelesinden sonra belli olacak. Survivor'ın Kıbrıs finallerinde bu akşam Serkay ve Atakan karşı karşıya gelecek. Survivor'ın şampiyonu 500 bin TL para ödülünün sahibi olacak.

Survivor yarı finalinde SMS oy sonuçlarına göre birinci olan Atakan finale çıkarken Damla Can elendi. Survivor yarı finalini geçen Atakan'ın rakibi birincilik yolunda Serkay Tütüncü. İkili Survivor 2016 birincisinin belirleneceği büyük final oylamasında karşı karşıya gelecek ve kazanan 500 bin lira para ödülünü kazanacak.

SURVİVOR'DA YARI FİNALDE NELER OLDU?

Survivor yarı finalinde acı haber yarışmacıları şoke etti..  İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan canlı bomba saldırısı sonrası gelen acı haberle, Acun Ilıcalı finalisti açıkladıktan sonra programı erken bitirdi.Survivor'da Atakan ve Damla yarı final akşamında SMS oylarının sonuçlarını beklerken, Acun Ilıcalı kısa bir açıklama yaparak oylamayı yarıda kesti ve sonucu açıklayıp programı sonlandırdı.Acun Ilıcalı İstanbul'da yaşanan patlama sonrasında şu açıklamaları yaptı:“Yarışmacı arkadaşların haberi yok ama konuklarımızın haberi olmuştur. Aldığım bilgi ile kahrolduk. İstanbul'dan üzücü bir haber geldi. İstanbul'da bir patlama meydana gelmiş, biz de reklam arasında öğrendik. Buradan patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Bu durumda oylama akşamını uzatmamıza gerek yok. Hemen sonucu açıklayıp programı sonlandırıyoruz” dedi.

ATAKAN FİNALE YÜKSELDİ AMA SEVİNEMEDİ
Survivor 2016 yarı final akşamında rakibinden daha yüksek SMS oyu alarak adını final akşamına yazdıran isim Atakan oldu. Ancak İstanbul'dan gelen acı haberden dolayı program adeta buz kesti. Atakan, finale çıkmasına rağmen duruma sevinemedi ve program yayınını erken noktaladı.

Haberin Devamı

Survivorda nefesler tutuldu heyecan dorukta Survivor finalinde bu akşam kim kazanacak

SURVİVOR'DA KİMİN ŞAMPİYON OLMASINI İSTERDİNİZ?

BAKMADAN GEÇME!