Survivor’da bu hafta dokunulmazlık oyunu kim kazandı? - 6 Mart 2016

Güncelleme Tarihi:

Survivor’da bu hafta dokunulmazlık oyunu kim kazandı - 6 Mart 2016
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2016 10:59

Survivor 2016'nın 18. bölüm finali 6 Mart Pazar akşamı dokunulmazlık oyunu ile ekranlara geldi. Nefeslerin tutulduğu ve kıyasıya rekabetin yaşandığı yarışmada adrenalin bir an olsun eksik olmadı. Survivor’ın bu haftaki dokunulmazlık oyununun kazananı belli oldu.

Haberin Devamı

Survivor 2016'da haftanın dokunulmazlığını kim aldı? Dokunulmazlık oyununun kazananı gönüllüler mi, yoksa ünlüler mi oldu? Detaylar haberimizde…

Survivor'da yine nefes kesen bir oyun oynandı. 6 Mart Pazar akşamı yayınlanan oyunun dokunulmazlık oyunuydu. Bu haftaki dokunulmazlık oyunu hız, güç, beceri ve zeka gerektiren puzzle oyunu oldu. Oyunda kıyasıya rekabet vardı. Ünlüler ve gönüllüler takımı, dokunulmazlığı alabilmek için inanılmaz rekabet ettiler.

Survivor'ın en önemli oyunlarından olan dokunulmazlık oyununun geçen hafta kazanan takımı ünlüler olmuştu. Ünlülerin dokunulmazlığı alması ile elenen isim gönüllüler takımında olmuştu. En az oyu alan Aylin, Survivor'a veda etmek zorunda kalmıştı.

Survivor’da bu hafta dokunulmazlık oyunu kim kazandı - 6 Mart 2016

 

Haberin Devamı

Survivor 2016'da dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı!

Gönüllülerin bu hafta bir kişi daha kaybetmeye niyeti yoktu. Bu nedenle, inanılmaz bir performans göstererek bu haftaki dokunulmazlık oyununu kazandılar. Böylece, bu hafta elenecek isim ünlüler takımından olacak.

Survivor'da yine gerginlik tavan yaptı. Nihal ve Semih arasında ateşli bir tartışma yaşandı. Yılmaz Morgül, sakatlığı sebebi ile oyundan çekildi. Ardından Nihal ve Semih tartışmaya başladı. Semih: “Survivor tarihinin en kötü yarışmacısısın.” diye Nihal'e çıkıştı. Nihal ise, “Sen bir burnunu indirir misin? Bir şey söyleyeceğim.” diye karşılık verdi. Tartışma büyürken Zafer ve Serkay durumu kurtarmaya çalıştılar.

Survivor 2016'nın bu haftaki elenen ismi ünlüler takımında olacak. Şimdi merak edilen, adaya ünlüler takımından kimin veda edeceği. Eleme gecesine sayılı günler kala, ünlüler takımı eleme gerginliği yaşamaya başladılar.

BAKMADAN GEÇME!