Survivor 2016 için heyecan dorukta! Survivor tanıtım fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2016 için heyecan dorukta Survivor tanıtım fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2016 16:04

Survivor 2016 ne zaman başlıyor? bu sorunun yanıtı belli oldu. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığındaki Survivor 2016 kanaldan yapılan açıklamaya göre 7 Şubat Pazar günü başlıyor. Sıkı bir Ünlüler ve Gönüllüler kadrosu ile ekrana gelecek olan yarışmada bomba isimler yer alıyor. İşte Survivor 2016 Ünlüler ve Gönüllüler kadrosu...

Haberin Devamı

Tv 8 ekranlarının milyonlara izleyicisi bulunan Survivor Türkiye, 7 Şubat pazar akşamı ekranlara gelecek. Yarışma sıkı bir kadro ile başlıyor. Ünlüler ve gönüllüler olarak iki takımdan oluşan Survivor’da bomba isimler var. Merakla beklenen yarışma, milyonları ekran başına kilitleyecek.

Survivor 2016 Ünlüler kadrosunda kimler var?

Dolu dizgin ekranlara gelecek olan Survivor 2016’ da birbirinden hırslı ve ünlü yarışmacılar var. Miss Turkey güzeli Ezgi Avcı ve Ütopya’ da tanınan sportif kişiliği ile dikkat çeken Serkan Ercan. Oyuncu ve Jimnastikçi Eda Akkaya, Tuncay Şanlı’ nın sevgilisi manken Ebru Öztürk ve sportmen yapıya sahip milli atlet Nagihan Karadere. Türkiye Kick boks Şampiyonu Çağan Atakan Arslan ve Yunus Günce ve ünlü manken Tuğba Özay. Ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül ve Trabzonspor’ un eski futbolcusu İbrahim Yattara. Hepsi birbirinden ünlü ve hepsi birbirinden iddialı olan yarışmacıların performansları merak konusu.

Haberin Devamı

Survivor 2016 Ünlüler Takımı Tanıtımı

Survivor 2016 Gönüllüler kadrosunda kimler var?

Survivor 2016’ nın gönüllüleri de en az ünlüler kadar idddialı.Türk model ve güzellik kraliçesi Gizem Memiç, Damla Can ve Muay Thai dövüşçüsü İbrahim Giydirir. Zafer Mete, Futbolculuk ve müzik kariyeri bulunan Efecan Dianzenza ve eski Ütopya’ lı Semih Öztürk. Serkan Tütüncü, İşte Benim Stilim All Star yarışması ikincisi Nihal Candan, Gizem Kerimoğlu ve Aylin Şallı. Survivor 2016 gönüllüleri, ünlüleri ile kıyasıya rekabet edecek gibi görünüyor.

Survivor 2016 Gönüllüler Takımı Tanıtımı

7 Ocak Pazar akşamı başlayacak olan yarışmada neler yaşanacağı herkes tarafından merak ediliyor. Önceki sezonlarda ilginç olaylar ve çekişmeli ödül oyunları ile seyircileri coşturan Survivor’ un bu sezonu bomba gibi geliyor.

BAKMADAN GEÇME!