Survivor 2016'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2016da dokunulmazlık oyununu kim kazandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 09:41

Survivor 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Bu soru Survivor 2016 All Star'ın 7 Şubat Pazar akşamı TV8'de ekrana gelen ilk bölümünde yanıt buldu. Bu yıl 10. Sezonu gerçekleşen Survivor 2016 All Star'da Ünlüler ve Gönüllüler olmak üzere iki ayrı takım yarışıyor. Peki; Survivor 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor 2016 ilk bölüm detayları...

Haberin Devamı

Survivor 2016 Ünlüler ve Gönüllüler yarışması başladı. İlk bölümü dün akşam yayınlanan Survivor'da ''ünlüler'' ve ''gönüllüler'' olmak üzere iki farklı takım yarışıyor. Survivor'ın 1. bölümünde her iki takımdaki kişiler birbirleriyle mücadele ettiler.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı Survivor'da yarışmacılar ilk günden birbirleriyle yarıştılar. Yarışmadan önce Survivor açılış konuşması yapan Acun Ilıcalı, 10. sezonun daha öncekilere göre daha zor şartlarda olacağını ve yarışmacı daha zor koşulların beklediğini söyledi.

SURVİVOR YARIŞMACILARI DAHA İLK GÜNDEN ÖDÜL OYUNU İÇİN REKABET ETTİLER

Acun Ilıcalı yarışmanın ilk gününde yarışmacılara sürpriz yaptı ve takımlar kendi adalarına gitmeden hemen önce ödül oyunu için yarıştılar. 2 kız 3 erkek yarışmacıdan oluşan beşer kişilik takımların yarıştığı oyunun ödülü ise çatısı ve zemini olan bir yerde yaşamak oldu. Oyunu kaybedenler ise belli bir süre açık alanda yaşamlarını sürdürecekler.

Haberin Devamı

Survivor 2016da dokunulmazlık oyununu kim kazandı

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? İLK ÖDÜL HANGİ TAKIMIN OLDU?

7 Şubat Pazar akşamı TV8'de yayınlanan Survivor 2016'nın ilk bölümünde yarışmacılar dokunulmazlık ödülü için kıyasıya bir rekabet içine girdiler. Yarışmada en iyi performansı ünlüler takımından boksöz Atakan sergiledi. Gönüllüler takımında ise hızı ve çevikliği ile en iyi performansı Semih Öztürk gösterdi. 

Avatar Atakan ile Semih Öztürk'ün karşı karşıya kaldığı ilk dokunulmazlık oyununda kazanan ise Ünlüler takımı oldu.

Survivor 2016 Ünlüler adası kadrosunda: Tuğba Özay, İbrahim Yattara, Serkan Ercan, Nagihan Karadere, Avatar Atakan, Ezgi Avcı, Ebru Öztürk, Eda Akkaya, Yunus Günçe, Yılmaz Morgül yer alıyor.

Survivor 2016 Gönüllüler adası kadrosunda: İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı ve Semih Öztürk yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!