Ebru Öztürk Survivor 2016 Ünlüler kadrosunda!

Güncelleme Tarihi:

Ebru Öztürk Survivor 2016 Ünlüler kadrosunda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2016 15:55

Yapımcılığını ve Sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor 2016 ünlüler takımında Tuncay Şanlı'nın eski sevgilisi Ebru Öztürk’de yerini aldı. Ebru Öztürk kimdir? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Televizyon ekranlarının sevilen ve fenomen haline gelen yarışa programı “Survivor 2016” birbirinden eğlenceli isimlerin yer aldığı ünlüler takımı ile sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor.

Yılmaz Morgül, Tuğba Özay, Yattara, Yunus Günce, Çağan Atakan Aslan ve Nagihan Karadere’den sonra Survivor 2016 ünlüler takımında Ebru Öztürk’de yerini aldı. Peki Ebru Öztürk kimdir? İşte detaylar…

Başlamadan Rekor Kırdı!

Survivor'ın yapımcısı Acun Ilıcalı, iddialı yarışma programıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ilıcalı yayınlandığı saatlerde reyting sıralamasında birinciliği başka programlara kaptırmayan Survivor 2016'ya yapılan başvuru sayısının bu yıl rekor sayıya ulaştığını söyledi. Survivor için 250 bin başvuru alındığı öğrenildi.

7 Şubat’ta ekranlara gelecek olan Survivor 2016, daha ekranlara gelmeden ilgi odağı haline geldi. Acun Ilıcalı’nın da Survivor 2016 ünlüler takımına katılması kesinleşen isimleri resmi Twitter sayfasında duyurmaya başlaması ile gözler Ilıcalı’nın Twitter hesabına yöneldi.

Haberin Devamı

Eski Fenerbahçeli futbolcu Tuncay Şanlı’nın sevgilisi olarak adından sıkça söz ettiren Ebru Öztürk’te Survivor 2016 ünlüler takımında yerini aldı.

Survivor 2016 Ünlüler Takımına Katılması Kesinleşen İsimler!

Televizyon ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2016 ünlüler takımına katılması kesinleşen isimler arasında; Yılmaz Morgül, Tuğba Özay, Yunus Günce, Yattara, Çağan Atakan Aslan, Nagihan Karadere ve Ebru Öztürk yer alıyor.

Hayranları tarafından merakla beklenen Survivor 2016, 7 Şubat tarihinde sevenleri ile buluşacak.

Survivor 2016’da Yarışması Muhtemel İsimler!

Survivor 2016 ünlüler takımında yarışacak olan isimler yavaş yavaş kesinlik kazanırken, yarışması muhtemel isimler de konuşulmaya devam ediyor.

İşte Survivor 2016 yarışmasına katılması muhtemel isimler; Sinan Engin ve Seda Sayan'ın oğlu olan Oğulcan Engin, Fenerbahçe'nin efsanevi kaptanı Alex De Souza, Kaçak Gelinler dizisinin başrol oyuncularından Selin Şekerci, şarkıcı Özgün, şarkıcı Gökhan Tepe, Güneşi Beklerken ve Şeref Meselesiyle milyonların sevgilisi haline gelen oyuncu Kerem Bürsin, yine yapımını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Ütopya programıyla tanınan İnci Satır ve Semih Öztürk adı geçen isimler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Ebru Öztürk Survivor 2016 Ünlüler kadrosunda

Ebru Öztürk Kimdir?

Şimdilerde modellik yapan, eski voleybolcu Ebru Öztürk, 1984 yılında, İstanbul’da doğdu. Şu anda mankenlik yapan Ebru Öztürk, bir dönem Fenerbahçe Voleybol Takımı’nda forma giymişti.

Üniversite eğitimini Konya Selçuk Üniversitesi’nde tamamlayan Öztürk, İstanbul Moda Haftası’nda başarıyla podyumda yerini almıştır. Ünlü modacı Nejla Güvenç’in defilesinde meslektaşları ile podyumu paylaşan Öztürk, kendisini izlemeye gelen oyuncu sevgilisi Bekir Aksoy’un o sahnede yürürken, “Göğsün açıldı Ebru.” diyerek fısıldamasıyla gündeme gelmiştir.

Eski sporcu, şimdilerde mankenlik yapan Öztürk, “Doktorlar” dizisinde yakından tanıdığımız Bekir Aksoy ile aşk yaşadığı dedikoduları ile uzun bir süre magazin gündeminde yer almıştır.

Haberin Devamı

Ebru Öztürk, son olarak yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği fenomen yarışma programı Survivor 2016 ünlüler kadrosunda rakipleri ile yarışacak.

BAKMADAN GEÇME!