SunExpress, İstanbul’dan havalandı

Güncelleme Tarihi:

SunExpress, İstanbul’dan havalandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2008 00:00

Türkiye’nin en yaygın bölgesel uçuş ağına sahip özel havayolu şirketi SunExpress, İstanbul çıkışlı seferlerine başladı.

Haberin Devamı

SunExpress’in bu sabah saat 07:30’da İstanbul’dan Adana’ya kalkan ilk seferinin yolcuları, uçuş ekibi tarafından uçağın önünde çikolata ikramıyla karşılandı.

İstanbul Sabiha Gökçen uçuşları, iç hatlarda Adana, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Kars, Sivas, Trabzon ve Van’a; dış hatlarda ise Almanya’nın Berlin, Köln ve Hanover şehirlerine karşılıklı olarak gerçekleştirilecek.

SunExpress’in Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, İstanbul uçuşlarıyla ilgili olarak, “Türkiye’nin en büyük ve rekabetçi pazarı İstanbul’dan uçmaya başladığımız için çok mutluyuz. Bu uçuşlar SunExpress için son derece stratejik bir büyüme adımı olacak. Hedefimiz Antalya ve İzmir’de yakaladığımız başarıyı İstanbul’da tekrarlayarak pazar lideri olmak. Yolcularımıza SunExpress farkını yaşatmak amacıyla, iki yeni uçağımızı İstanbul’a tahsis ettik. İstanbul merkezli seferlerimizle birlikte, Türkiye’nin en yaygın uçuş ağına sahip özel havayolu şirketi olduk.” dedi.

Haberin Devamı

SunExpress’te bilet satışı, acentelerin yanı sıra, 444 0 797’den ulaşılabilen çağrı merkezi ve www.sunexpress.com adresindeki internet sitesi aracılığıyla gerçekleştiriliyor. SunExpress’in iç hat uçuşlarının biletleri Türk Hava Yolları’ndan da satın alınabiliyor. 30 Mart’tan itibaren bilet fiyatlarında “her şey dahil” sistemine geçen SunExpress’te, iç hat biletlerinin fiyatları, tüm vergiler, servis ücreti ve harç masrafları dahil 49 YTL’den başlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!