Yılın en şık ünlü çiftleri

Güncelleme Tarihi:

Yılın en şık ünlü çiftleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2016 12:16

Birbirleriyle uyumlu giyinen ünlü çiftler tarzları ile büyük beğeni toplamaya devam ediyor. İşte stil sahibi ünlü çiftler...

Haberin Devamı

Her yaptıklarıyla göz önünde olan ünlüler giyim stilleri ile de gündemden düşmüyor. Özellikle birbirleriyle uyumlu giyinen ünlü çiftler tarzları ile büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Ünlü davetlerde ve açılışlarda boy gösteren ve birbirlerini adeta tamamlayan bu çiftler övgüyü fazlasıyla hak ediyor. İşte stil sahibi ünlü çiftler:

 

1. BEYONCE - JAY Z

Yılın en şık ünlü çiftleri

Amerika'nın en ünlü çiftlerinden Beyonce ve Jay Z, giydikleriyle her daim dikkat çekmeyi başarıyor. Kendilerine özgü giyim tarzları ile basının ilgisini çeken çift birbirleriyle uyumlu giyinmeyi pek önemsemiyor. Uyumlu giyinmek yerine tarzlarını birbirleriyle uygun hale getiren çift, başarılı seçimleriyle objektiflerin daha uzun süre radarında olacağa benziyor.

 

Haberin Devamı

2. DAVİD - VİCTORİA BECKHAM

Yılın en şık ünlü çiftleri

Konu giyim ve stil olunca dünya sıralamasında ilk sıralara oturan çift David ve Victoria Beckham tarzlarıyla adeta stil ikonu tanımını fazlasıyla hak ediyor. Trendleri baştan yaratan ve milyonları adeta peşlerinden sürükleyen çift için giyinmek adeta bir ritüel. Davet ve partilerde birbirleriyle son derece uyumlu ve bir o kadar tarz sahibi olan çift minimal ve iddalı duruşlarıyla tüm dünyanın gıpta ettiği çiftlerin başında geliyor.

 

3. OLİVİA PALERMO - JOHANNES HUEBL

Yılın en şık ünlü çiftleri

Oyuncu ve model Olivia Palermo stili ile moda dünyasının en ünlü isimlerinden. Her giydiğini kendisine yakıştıran ve romantik stili ile moda ikonu haline gelen Palermo yakışıklı eşi Johannes Huebl ile davetlerde oldukça klas bir görüntü oluşturuyor. Son zamanların rüya ikilisi diye tanımlanan çift, girdikleri her ortamda ilgi odağı olmayı başarıyor. Kocasının da stil danışmanlığını yapan Palermo'nun bu konuda oldukça başarılı olduğu ortada.

 

Haberin Devamı

4. ZAYN MALİK - GİGİ HADİD

Yılın en şık ünlü çiftleri

Hollywood'un son zamanlarda en stil sahibi çiftlerinin başında genç aşıklar Zayn Malik ve Gigi Hadid geliyor. Model Gigi Hadid ve Zayn Malik'in ilişkisinde şu an kara bulutlar dolaşsa da çift gerek günlük yaşantılarında gerekse davet ve açılışlarda birbirleriyle uyumlu giyimleriyle tam bir tarz çift görüntüsü oluşturuyor. En son Met Gala'da giydikleri fütüristik aksesuarlarla basında oldukça geniş yankı uyandıran çift birbirlerini tamamlama konusunda oldukça başarılı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!