Yatak odası aydınlatma aksesuarları

Güncelleme Tarihi:

Yatak odası aydınlatma aksesuarları
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2014 17:25

Yatak odanız için doğru aydınlatma aksesuarlarını kullanarak istediğiniz atmosferi kolaylıkla oluşturabilirsiniz...

Haberin Devamı

Yatak odası bizler için çok özel bir mekandır. Bundan dolayı yatak odasını dekore ederken çok özen göstermeliyiz. Yatak odası sadece yatmalık bir mekan değildir, sizlere bir zevk vermeli. Romantik bir yatak odasının bizlere çokta ekstra bir maliyet çıkarmamaktadır. Ufak bir led ışıkla bile yatak odasını daha özel yapabiliriz. Bu yüzden doğru uygulanacak olan aydınlatma fikirleri ile istediğiniz atmosferi istediğiniz yerde kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Örneğin yatak odasında romantik aydınlatma yapmak için led ışıkları farklı şekillerde uygulayarak gerçekleştirebilirsiniz. Işıklandırmayı yapacağınız yatak odanız için led lambaları, yumuşak ışık veren abajurları ve mumları kullanın.

Yatak odası aydınlatma aksesuarları

Haberin Devamı

Yatak odasında romantik aydınlatma yapmayı düşünüyorsanız ortama biraz tül ve şeffaf kumaşlar ekleyebilirsiniz. Tül cibinlikler arasına yerleştireceğiniz led lambalar ya da kağıt fenerler de romantik bir ortam yaratacaktır. Hiç bir malzemeniz yoksa mumlar gerekli ışıklandırma için yeterli olur.

Yatak odası aydınlatma aksesuarları

Yatak odasında romantik aydınlatma yaparken genç odaları ve hatta çocuk odlarında da bu tarz bir çalışma yapılır. Çocuk odaları için çadır içi aydınlatma yapılabilir. Bu konuda çok sayıda örneği yazılarımızda bulabilirsiniz. Genç odaları için de yapılacak aydınlatmalarda led ve kağıt lambalar kullanılmalı.

Yatak odası aydınlatma aksesuarları

Dekorasyon tarzınıza göre aydınlatmalarınızı seçebilirsiniz. Modern dekorasyonlar için mum ve neon ışıklar daha iyi bir fikir olacaktır. Diğer fikirler için aşağıdaki örnekleri inceleyebilirsiniz.

Yatak odası aydınlatma aksesuarları

BAKMADAN GEÇME!