Victoria's Secret defilesinden sezona iç çamaşırı notları

Güncelleme Tarihi:

Victorias Secret defilesinden sezona iç çamaşırı notları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2017 13:41

Birbirinden ünlü top modellerin boy gösterdiği Victoria's Secret defilesi bu sezon da oldukça iddialıydı. İşte 2017 yılında öne çıkan iç çamaşır trendleri...

Haberin Devamı

2017 yılının gelmesi ile birlikte moda trendlerinin yanı sıra iç çamaşırı trendleri de yeniden şekilleniyor. İç çamaşırı alanında en büyük otoritelerden biri olan Victoria's Secret markasının Aralık ayında Paris'te düzenlediği görkemli defile de yeni yıl iç çamaşırı trendleri hakkında sağlam ipuçları veriyor. Birbirinden ünlü top modellerin boy gösterdiği Victoria's Secret defilesi sektörün nabzının tutulduğu platformlardan biri. Pek çok kadın her yıl markanın defilesine bakarak en gözde iç çamaşırı trendlerinin farkına vararak gardıroplarına yeni parçalar ekliyor.

İşte 2017 yılının en çarpıcı iç çamaşırı trendleri:

1. Sportif detaylar

Sportif giyimin hayatımızın her alanına yansıması iç çamaşırı alanında da kendini gösteriyor. Spor detaylar barındıran sütyen ve külotlar rahat ve konforlu bir yaşam stilinin gelişmesiyle daha fazla ön plana çıkmaya başladı.

Haberin Devamı

Victorias Secret defilesinden sezona iç çamaşırı notları

2. Dikişsiz bodyler

Vücudu saran dikişsiz bodyler hem vücuda istenilen dar ve kıvrak şekli vermesi hem de derli toplu bir görünüm için kıyafetlerin altında harikalar yaratıyor. Özellikle kalem etek ve dar elbiselerde bu dikişsiz modeller iyi bir görüntü sunuyor.

3. Esnek danteller

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte iç çamaşırlarında kullanılan danteller oldukça elastik ve esnek yapıda. Seksi görünümlü danteller ile şekilli vücut hatlarına sahip olmak mümkün. Vücudu saran dantel iç çamaşırları ile ofisten geceye kadar süren bir kullanıma sahip olun.

Victorias Secret defilesinden sezona iç çamaşırı notları

4. Renkli takımlar

Ten rengi ve siyah renkli iç çamaşırları klasik ve rahat bir kullanım sunsa da sezonun iç çamaşırı trendleri tüm canlı renkleri bir araya topluyor. Cesur ve dikkat çekici renklere dolabınızda yer açın.

5. Bantları değişen sütyenler

Sütyen bantlarınızı ister spor ister dantel detaylı olarak değiştirebileceğiniz sütyen modelleri ile her günün moduna göre iç giyiminizi ayarlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

6. Yüksek belli külotlar

Külot modelleri de yüksek bel trendinden nasibini alıyor. Yüksek belli ve vintage görünümlü külot modelleri ile gardıroplarınızda nostaljik rüzgarlar estirebilirsiniz.

Victorias Secret defilesinden sezona iç çamaşırı notları

7. File tasarımlar

Teknolojik kumaşlar modaya damga vururken iç çamaşırlarını da es geçmiyor. File detaylara sahip olan iç çamaşırı modelleri ile siz de dolaplarınızda güncel tasarımlara yer verebilirsiniz.

8. İki renkli dantel tasarımlar

Dantel tasarımlarda artık tek renk yerine iki renk karışımlarını görmek mümkün. Üst üste tasarlanmış iki renkte olan dantel iç çamaşırı modelleri ile hem seksi hem de kendinden emin hissedebilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!