Ünlülerden makyaj ipuçları

Güncelleme Tarihi:

Ünlülerden makyaj ipuçları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2014 15:09

Ünlülerin kıyafetleri kadar makyajları da çok konuşuluyor. Peki bizler onların makyajlarını nasıl uygularız?

Haberin Devamı

Buğulu gözler değil!

Evet, güçlü ve buğulu gözler son derece seksi. Fakat buğulu göz makyajı herkese yakışmaz. Saçınızın ve gözünüzün rengi çok önemli. Bazen bu makyaj size ağır kaçabilir. Güzeller güzeli Megan Fox'un masum makyajını örnek alabilirsiniz.

Kırmızı dudaklar, kırmızı yanaklar

Kıpkırmızı dudaklar hiç de yeni değil. Genel olarak makyajda bir nokta vurgulandığında, gözler ve yanaklar daha natürel bırakılmaya özen gösterilir. Ancak kırmızı yanakları da deneyebilirsiniz.

Ünlülerden makyaj ipuçları

Parlayan bir cilt

Pürüzsüz bir teniniz varsa gözlerinizi ortaya çıkaracak duru bir baz gerek. Bunun içinse ışıltılı bir far, maskara ve şeftali tonlarında bir ruj yeterli.

Haberin Devamı

Gölgeli kedi gözler

Siyah göz kalemi, maskara ve far ihtiyacınız olan malzemeler. Farı kaşınızın altına kadar nötr renkleri kullanarak gölgelendirmeniz önemli. Daha sonra göz kapağınıza çekeceğiniz eyelinerınızı şakaklara doğru, çok da uzun olmayacak, bir kuyrukla sonlandıracaksınız.

Ünlülerden makyaj ipuçları


Metalik buğulu gözler

Buğulu gözlerin yeri apayrı. Işıltılı bir gece için bu göz makyajını kullanabilirsiniz. Bu asi makyaj renkli gözlerle buluştuğunda seksi bakışlar ortaya çıkıyor. Ayrıca bu göz makyajının gözleri büyük gösterme gibi bir özelliği de var.

Vişne dudaklar

Sadece makyajınızı öne çıkarmak istiyor ve dudaklarınızın güzelliğine bir de çekiciliğine güveniyorsanız, makyajınızda dudaklarınızı belirginleştirebilirsiniz. Koyu kırmızı, vişne ve hatta belki mora kaçan tonlar sizi gecenin kraliçesi yapar.

Ünlülerden makyaj ipuçları


Bronz ten

Bronz ten rengi sizi çekici kılar. Bronzlaştırıcı pudra ve allıkları kullanabilirsiniz. Çünkü bazen bir maskara ve parlatıcı bile bronz seksilikte yeterli.

İki ayrı ton

Haberin Devamı

Göz kalemlerini renklendirmenin vakti geldi. Ruj renginize ve kıyafetinize uygun bir göz kalemi kullanabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!