Türkiye'nin ideal kadınını açıklıyoruz!

Güncelleme Tarihi:

Türkiyenin ideal kadınını açıklıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2016 12:00

Yıldızların en çok beğenilen yerleri bir araya gelirse ortaya ne sonuç çıkar? Estetik cerrahların ve spor hocalarının kapısı, kimlere benzemek için aşındırılıyor? Bu görünüm nasıl elde edilir?

Haberin Devamı

BURUN
5 BİN TL’YE BEREN SAAT’İN BURNU

Türkiyenin ideal kadınını açıklıyoruz
İşte Türkiye’nin en çok tercih edilen burnu. Son dört yıldır estetik cerrahlardan ‘Beren burnu’ isteniyor.

Son dönemde en çok Beren Saat’in burnunun istendiğini belirten Plastrik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Berfu Babuççu “Beren’in yuvarlak yüz hatları, burun şekli, elmacık kemiklerinin dolgunluğuyla sempatik bir ifade sergiliyor ve bu yüzden tercih ediliyor” diyor. Bu operasyon 5000 TL’den başlıyor.

DUDAKLAR:
15 DAKİKADA BÜYÜKÜSTÜN DUDAKLARI

Türkiyenin ideal kadınını açıklıyoruz


Doçent Dr. Melisa Eczacıbaşı, Tuba Büyüküstün tipi dudakların revaçta olduğunu belirterek “Dudaklara hyaluronik asit enjekte ederek bu dolgun görünümü 15 dakikalık tek seansta yakalayabiliyoruz” diyor. Fiyatlar 800 TL civarında.

Haberin Devamı

CİLT:
300 TL’YE BURCU ESMERSOY CİLDİ

Türkiyenin ideal kadınını açıklıyoruz

40 yaşında ama 20 yaşındaki bir cildin pırıltısına ve gerginliğine sahip. Sırrı ‘zaman makinesi’ mi?

Esmersoy’un zamana meydan okuyan cildini ‘Zaman Makinesi’ adlı yeni geliştirilen bir cihazla yakalamak mümkün. Cildin yüzeyini ultrasonik temizlemeyle yenileyen cihaz, diyatermi odaklı radyofrekansla sıkılaşma ve pürüzsüz bir görünüm sağlıyor. 6 seansta sonuç alınıyor. Fiyatlar seans başı 300 TL.

OMUZLAR:
DENİZ AKKAYA OMUZLARI İÇİN HER GÜN 15 DAKİKA

Türkiyenin ideal kadınını açıklıyoruz

İlginçtir, geçirdiği estetik operasyonlarla adını duyuran model Akkaya’nın neşter değmemiş omuzları, kadınların favorileri arasında. Nedeni, sıkı ancak erkeksi değil.  

Vücut yapılandırma antrenörü Orhan Tezişçi’ye göre Deniz Akkaya’nın omuzlarının en cazip yanı, ‘aşırı çalışılmış’ gibi görünmemesi. Tezişçi: “Bu görünüm basit egzersiz setleriyle kolayca elde edilebilir. ‘Kanat’ diye tabir edilen ‘Latissumus’ kaslarını öne eğin, dumball’ı karna doğru çekin. Bu harekete ayakta dumball’ları yana açma hareketi eşlik etmeli. Günde 15 dakika yeterli” diyor.

Haberin Devamı

GÖĞÜS:
HADİSE GİBİ DİK VE DOLGUN

Türkiyenin ideal kadınını açıklıyoruz

2013’te Elle Style Awards gecesine iddialı bir dekolteyle katılan şarkıcı, o günden itibaren ideal göğüs ölçüsüyle özdeşleşti.

Prof.Dr.Orhan Babuççu’ya Hadise’nin sırrı dolgun ve dik görünüm: “Memeyi bir piramit olarak düşünürsek meme başının bu piramidin en tepe noktasında olmasını isteriz. Memenin şekli de önemlidir, orta hatta yakın kısmının dolgun, yanların ise dışarıya doğru çok taşmamış olmasını tercih ederiz. Hadise bu görünümü yakalıyor.” Operasyonların fiyatı 8 bin-15 bin TL arası değişebiliyor.

KARIN:
EDA TAŞPINAR KARNI İÇİN 90 SANİYE PLANK

Türkiyenin ideal kadınını açıklıyoruz

Fitness hocalarının en  sık karşılaştığı soru: “Eda’nın baklavalarına nasıl sahip olabiliriz?”

Fitness hocası Murat Bur, ‘Taşpınarvari’ karın kasları için ‘plank’ hareketini öneriyor: “Omuzlarınız, dirseklerinizin tam üzerinde olmalı. Ağırlığı dirseklerinize ve ayak parmaklarınıza verin ve karın kaslarınızı kasın. 90 saniyeden daha uzun yapmayın.”

Haberin Devamı

POPO:
CEREN HİNDİSTAN’IN BREZİLYA POPOSU

Türkiyenin ideal kadınını açıklıyoruz

‘Yeni Bayan Popo’ olarak anılan 26 yaşındaki oyuncu, titrinden rahatsız olmadığını açıkladı. 

Hindistan’ın kalkık ve yuvarlak kalçalarına sahip olmak için 6-8 saatlik diyatermi radyofrekans terapisi yeterli. Sistem, fazla yağ dokusunu azaltıp, kolajen ve elastin yapısının tetikleyerek kalkık görünüm sağlıyor. Seanslar 300 TL civarında.

BACAKLAR: 
SERENAY BACAKLARI İÇİN ‘STATİC LUNGE’

Türkiyenin ideal kadınını açıklıyoruz

Boyu 1.75  olan oyuncunun ince ve biçimli bacakları için  ‘static lunge’ hareketi şart!
Murat Bur, oyuncunun ince bacakları için şu hareketi tavsiye ediyor: “Başınız dik karşıya bakarken, karın kaslarınızı sıkarak aktif hale getirin. Bir ayağınız ilerideyken diğeri parmak ucu pozisyonunda geride tutun. Ön diziniz sabit kalsın, arka dizinizi yavaşça aşağı indirin. Ayaklarınız paralel, karşıya bakmalı. Kuvveti öndeki ayağın topuğundan uygulamalısınız. Bu hareketi günaşırı 15 kez, 4 set yapın.”

Haberin Devamı

GÖZLER: 
NURGÜL YEŞİLÇAY 

Türkiyenin ideal kadınını açıklıyoruz

Üzgünüz: Oyuncunun badem biçimindeki yeşil gözlerini elde etmek için bilinen bir estetik müdahale yok.

SAÇLAR:
FAHRİYE EVCEN

Türkiyenin ideal kadınını açıklıyoruz

Evcen, ahenkle dans eden saçları sayesinde dünya çapında bir markanın güzellik elçisi oldu. ‘Fahriye Evcen kahvesi’ 2015’in en tercih edilen saç renklerinin başında geliyor.

İŞTE TÜRK TİPİ İDEAL KADIN

Türkiyenin ideal kadınını açıklıyoruz

Estetik cerrahlara en çok onlara benzemek için başvuruyorlar. Yıldızların en çok beğenilen yerleri bilgisayarda bir araya gelirse ortaya nasıl bir güzel çıkar. Bugünün yıldız kadınları Nurgül Yeşilçay, Beren Saat, Tuba Büyüküstün, Fahriye Evcen ve Burcu Esmersoy’un bir araya getirilmesiyle ‘muhteşem Türk tipi ideal kadın’ ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Türkiyenin ideal kadınını açıklıyoruz

Muhteşem karma, illüstrasyon: Serhat Gürpınar. 

BAKMADAN GEÇME!