Şimdi tam zamanı: Deri ceketle kombinin sırları

Güncelleme Tarihi:

Şimdi tam zamanı: Deri ceketle kombinin sırları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2017 09:45

Soğuk kış aylarında dolapların derinliklerine kaldırılan deri ceketleri çıkarmanın şimdi tam zamanı. Birkaç küçük kombin önerisiyle deri ceketleri güncellemek, son trendlere uydurmak ve tarz sahibi olmak hiç de zor değil.

Haberin Devamı

Deri ceketler yıllardır moda kalmayı başarmış, hatta gittikçe daha da trend parçalar haline gelmiş kurtarıcı parçalardan. Artık klasik kabul edilmelerinden dolayı hemen herkesin dolabında en az bir tane deri ceket bulunuyor. Deri ceketler pek çok farklı tarzda kıyafet ve aksesuarla kombinlenebildikleri için hem günlük hem de gece kullanımında geniş bir yelpaze sunuyor.

Şimdi tam zamanı: Deri ceketle kombinin sırları

Kot pantolon ve deri ceket ikilisi kombin oluşturma açısından son derece rahatken aynı zamanda sadece aksesuar ve makyajda yapılacak küçük değişiklerle gündüz kıyafetinizden geceye geçiş yapabilirsiniz. Gündüz spor ayakkabı ve doğal tonlardaki makyajınızla spor görünümlü deri ceket-kot pantolon ikilisini topuklu ayakkabı giyip makyajınızı koyu tonlara çevirerek gece kullanımına uygun hale getirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Deri ceketleri etek ve elbiselerle kombinlemek de oldukça rahat ve şık bir görüntü oluşturuyor. Hem uzun hem kısa elbiselerinizin üzerine alacağınız bir deri ceket kombininizle gayet uyumlu durarak size uğraşılmamış şıklık sunacak. Ayakkabı, çanta ve aksesuar seçimlerinizi seçtiğiniz eteğin tarzına göre yaptığınızda üstünüze alacağınız deri ceketle günün yıldızı siz olabilirsiniz.

Şimdi tam zamanı: Deri ceketle kombinin sırları

Kadınların son dönemdeki en trend kombinlerinden birini de deri parçaları yine deri parçalarla kombinlemek oluşturuyor. Deri etek, tayt ve pantolonlarla kullanacağınız deri ceketin asi görüntüsünü yine seçeceğiniz aksesuarlarla şekillendirebilirsiniz. Örneğin tamamen deriden oluşan kombininizi renkli bir topuklu ayakkabıyla tamamlarsanız oldukça feminen bir görünüm elde edebilirsiniz.

Renkli deri ceketler bu sene popülaritesini daha da artırmakla kalmayıp renk skalalarına metalik renkleri de ekleyerek son yılların en can alıcı parçaları arasında yerini almış bulunuyor. Metalik modasına katılan deri ceketleri ister şık ister spor bir şekilde kullanmak mümkün. Renkli deri ceketlerle aynı renkte bir ayakkabı tercih ederek kombininizi son derece eğlenceli ve canlı bir hale dönüştürebilirsiniz.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!