Şık bir davette bakışları üzerinize nasıl çekersiniz?

Güncelleme Tarihi:

Şık bir davette bakışları üzerinize nasıl çekersiniz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2016 12:59

Gidilen mekana ve vücut tipine uygun seçimler yapmak davetlerde bir adım öne çıkmanızı ve göz doldurmanızı sağlar. İşte gecenin yıldızı olabilmeniz için ipuçları...

Haberin Devamı

Davetler kadınların şıklıklarını konuşturdukları yerlerden biridir. Her kadın davet ve kokteyllerde görünümü ile adından söz ettirmek ister. Gidilen mekana ve vücut tipine uygun seçimler yapmak davetlerde bir adım öne çıkmanızı ve göz doldurmanızı sağlar. Bazı stil tüyoları ile son dakika davetleri ve buluşmalarına bile havalı ve elegan bir görünümle katılabilirsiniz.

Şık bir davette bakışları üzerinize nasıl çekersiniz

Ani oluşan toplantı, davet ve randevular için dolabınızda bir veya iki tane hazır kombin bulundurmanız işinizi son derece kolaylaştırır. Siyah uzun veya kısa elbiseler davetlerin en kurtarıcı parçalarıdır. Kombin gerektirmeyen siyah elbiselere uygun aksesuar tercihleri yaparak davetlerde ilgiyi üzerinize çekebilirsiniz.

Haberin Devamı

Akşam davetlerinde daha ışıltı kombinler daha alımlı görünmenize yardım eder. Görünümünüze şıklık katmak için sade bir elbiseyi taşlı veya simli gece ayakkabılarıyla tamamlayabilir veya hafif bir dekolteye sahip olan dore veya lame bluzleri tercih edebilirsiniz veya dikkati çantanıza vererek iddialı bir çanta ile stilinizi dengeleyebilirsiniz.

Kendinizi içinde iyi hissettiğiniz kıyafetler tercih etmeniz oldukça önemli. Sırf moda diye kıyafet almak yerine sizi ifade eden seçimler yapmak her zaman daha başarılı sonuçlar verecektir. Böylece kendinizi daha güzel hissedebilir ve etrafa da bu ışığı yayabilirsiniz.

Şık bir davette bakışları üzerinize nasıl çekersiniz

Şifon ve ipek bluzler şık davetlerin vazgeçilmez parçalarıdır. Giyene asil bir görüntü katan bu modeller ile bir anda bakışları üzerinize çekebilir ve elegan bir stil yaratabilirsiniz. Bu parçaları şık boru paça pantolonlar veya kalem eteklerle kombinlediğinizde oldukça şık bir görünüm yaratabilirsiniz.

Gösterişli aksesuar ve takılarla davetlerde göz alıcı görünmek mümkün. Son zamanların trendi olan büyük ve gösterişli kolyelerden sıra sıra bilekliklere veya havalı bir eşarba kadar kıyafetinizle uyumlu olan pek çok aksesuar davetlerde öne çıkmanızı sağlar.

Haberin Devamı

Saç modeliniz davette dikkat çeken en önemli detayların başında geliyor. Yüzünüze yakışan bir model veya kıyafetinizin detaylarını ön plana çıkaran değişik toplama modelleri oldukça işinize yarayabilir. Özel davetlerde toplu saçlar daha elegan ve şık görünmenizi sağlarken dalgalı açık modeller de romantik görünmenizi sağlar.

BAKMADAN GEÇME!