Sezonun en iddialı 8 ayakkabısı

Güncelleme Tarihi:

Sezonun en iddialı 8 ayakkabısı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2017 13:19

Kombinleri tamamlayan kilit parça ayakkabılar bu sezon hiç olmadığı kadar iddialı ve maskülen. Öne çıkan modellerle sezonun ayakkabılarına bakış...

Haberin Devamı

Ayakkabılar her sezon değişen trendleri ile kıyafetlerde ve stillerimizde değişik karakter yansımaları yaratmaya devam ediyor. Maskülen ve feminen detayların bolca görüldüğü sezon trendlerinde her tarz ayakkabıya kombinlerinizde yer verebilirsiniz. Hem günlük şıklığınızda hem de gece davetlerinizde sezonun ayakkabı trendlerine uygun seçimler yaparak stil sahibi olabilirsiniz.

İşte sezonun öne çıkan ayakkabı modelleri:

1. Bağcıklı babetler

Sezonun en iddialı ayakkabı modellerinden biri dünyaca ünlü markaların tasarımlarında ortaya çıkan bilekten bağlı babet modelleri. Bu babetler deri malzemelerle daha da kaliteli bir forma bürünüyor. İp ve kurdele detaylarını da barındıran babetlerle konforlu ve rahat adımlar atmaya hazırlanın.

2. Düz tüylü terlikler

Haberin Devamı

Kış sezonunun en popüler ayakkabı modellerinden biri de düz formlu tüylü terlikler. Kış aylarının sıcak tutma hissini sonuna kadar yaşatan bu terlikleri ister çıplak ayakla isterseniz de kısa çoraplarla birlikte giyerek havalı bir görünüm kazanabilirsiniz.

3. Püskül detaylı kalın topuklular

70'lerin ruhunu taşıyan kalın topuklar püskül detayları ile çok daha cool ve stil sahibi görünebilirsiniz. Kalın topuklar hem konforlu bir yürüyüş vadediyor hem de giyene nostaljik bir hava katıyor.

Sezonun en iddialı 8 ayakkabısı

4. Düz loafer'lar

Maskülen ayakkabı formları arasında dikkat çeken loafer'ler sokak stilinin ayrıcalıklı modelleri arasında. Düz tabanlı loafer'lar özellikle diz altında biten elbise ve eteklerle birlikte son derece cool ve elegan görünmek isteyenleri etkisi altına alıyor.

5. Şeffaf topuklu ayakkabılar

Pleksiglas adı verilen malzeme ile üretilen ayakkabılar futurist bir hava yaratmak için ideal. Şeffaf kalın topuklu ayakkabılar sportif şıklık sergilemek isteyenlerin gözde modellerinden biri.

6. İşlemeli ayakkabılar

İhtişamlı ve şatafatlı ruhunu ayakkabı modellerine yansıtmak isteyenler işlemeli ve boncuklu ayakkabılarla kendini iyi bir şekilde ifade edebilir. Şık ortamların aranılan modellerinden olan işlemeli ayakkabıları topuklu modellerde veya düz loafer'larda kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Sezonun en iddialı 8 ayakkabısı

7. Kovboy botları

Asi ve bohem bir stilin vazgeçilmez parçalarından olan kovboy botları her sezon makyaj yenileyerek vitrinleri süslemeye devam ediyor. Sivri burunlu kovboy botlarınızı dar jean'ler ve deri montlarla birlikte giyerek rock chic trendine göz kırpın.

8. Platformlu ayakkabılar

Bu sezon tekrar moda sahnesine giren platformlu kalın topuklu ayakkabılar ile gösterişli bir kış sezonu geçirebilirsiniz. Platform topukları uzun paçalı İspanyol pantolonlarla giyerek daha uzun ve ince bir forma kavuşabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!