Sahne senin Özge Gürel!

Güncelleme Tarihi:

Sahne senin Özge Gürel
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2015 01:16

Reyting rekortmeni ‘Kiraz Mevsimi’ dizisinin başrol oyuncusu Özge Gürel’le pazartesi başlayacak Mercedes Benz Fashion Week İstanbul’a hazırlandık. Oyuncu, stil anlamında tüm tabularını yıktı.

Haberin Devamı

Henüz 28 yaşında ama ‘Muhteşem Yüzyıl’dan Medcezir’e iş yapan birçok dizide oynadı. Şimdiyse ‘Öykü’ rolünü üstlendiği ‘Kiraz Mevsimi’yle şöhretin tadını çıkarıyor. Özge Gürel’den bahsediyoruz. Genç oyuncuyla Mercedes Benz Fashion Week İstanbul öncesi bir stüdyoda buluşuyoruz. Sebeb-i ziyaretimiz stil sohbeti. Moda haftasında yer alacak ağır topların tasarımlarını, defilelerden önce deneyecek Özge...

Sahne senin Özge Gürel

Bir hayli bohem, parkaları, bol jean pantolonlarıyla mutlu olan genç bir kadın o. Stüdyoya dağınık saçları ve spor ayakkabılarıyla geliyor. Belli bir stili olduğu çok net ama bu haliyle pazartesi başlayacak Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul için heyecanlanacak bir tipe benzemiyor. Ama o da nesi? Fena halde yanılmışız: “Bu sezon çekim programımı moda haftasına göre ayarladım. Pazartesi tarzlarını çok sevdiğim Raisa&Vanessa’ya gideceğim. Salı günü Özgür Masur’a katılmazsam olmaz. Mehtap Elaidi ve Tanju Babacan’a da mutlaka katılmaya çalışacağım. Ama bu sezon 41 defile var, hangi birine yetişebilirim?”

Haberin Devamı

Sahne senin Özge Gürel

Oyuncu, kendi stil kanunlarından bahsediyor:“Çok abiye, ağır giysilerden, payet ve dekolteden uzak dururum. En fazla sırt dekoltesi kullanıyorum. Mini etek-topuklu içinde kendimi rahat hissetmiyorum.” Gelin görün ki seçtiğimiz tasarımlar da mini şortlar, payetli elbiseler ve dekolteli tasarımlar. Üstüne, bol taşlı Louboutin’ler... “Neyse...” diyor “Kurallar kırılmak için...”

MASKÜLEN TARZ DAHA SEKSİ

Sahne senin Özge Gürel

Gülçin Çengel’in dekolteli elbisesini de, Mehtap Elaidi’nin farklı formdaki gömleğini de çok iyi taşıyor Özge: “Belki tarzım değil ama içinde rahat hissediyorum. Benim için rahatlık önemli. Çok abiye bir tarz olsa rahat edemezdim mesela. Dizide sürekli abiye giysiler giymem gerekiyor. Bu kadar mı eğreti durur bir insanda? Abartı abiyelerin hepsiyle Aksaray’a düğüne giden kız gibi duruyorum. Yüksek topuklularla sürekli kayıp düşüyorum. Sanki her gün halı sahada futbol oynuyormuşum gibi her yerim çürük içinde.”

Haberin Devamı

Sahne senin Özge Gürel

Dekolte yok, mini yok, ağır makyaj yok... Peki onun için seksi ne? Şöyle anlatıyor yıldız: “Vücut formunu belli eden bandaj elbiseler bana seksi geliyor. Gerçi seksapel için elbise giymek de şart değil: Özensiz, ‘yapılmamış’ saçlar ve mürdüm rengi bir rujla, deri taytla da çok vamp olabilir bir kadın. Bilindik seksapelin dışında, o dağınık seksilik bana daha çekici geliyor. Beyaz tişört ve jean şort bana topukludan çok daha kadınsı gelir. Maskülen tarz daha seksi.”

MERCEDES-BENZ FASHION WEEK İSTANBUL
HAKKINDA BİLMENİZ GEREKEN 10 ŞEY

Sahne senin Özge Gürel

Haberin Devamı

Sahne senin Özge Gürel
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un beşinci sezonu, 16-21 Mart 2015 tarihleri arasında Karaköy Antrepo 7 ve Antrepo 1 alanlarında gerçekleşecek.
Sahne senin Özge Gürel
5 gün sürecek olan etkinlikte tasarımcı ve markalar Sonbahar/Kış 2015 koleksiyonlarını sergileyecekler.
Sahne senin Özge Gürel
Antrepo 7 alanında konumlanacak olan podyum i bu sezon ilk defa U şeklinde olacak. Uzunluğu 44 metre.
Sahne senin Özge Gürel
Bu sezon 41 tasarımcı defile ve sunumlarını sergiliyor. Bu isimlerin 21’i defile yaparken, 16 tasarımcı Studio alanında mini defile ye da yaratıcı sunumlar eşliğinde koleksiyonlarını sunacak. Koleksiyonlarını Antrepo 7 dışında sergilemeyi tercih eden isimler de var: Raisa&Vanessa, Les Benjamins, Cashmere in Love ve Serdar Uzuntaş.
Sahne senin Özge Gürel
Erkek koleksiyonlarını sergileyecek isimler Niyazi Erdoğan, Giray Sepin, Emre Erdemoğlu, Selim Baklacı gibi tasarımcılar dışında Tween ve Affair markaları.

Haberin Devamı

Sahne senin Özge Gürel

Sahne senin Özge Gürel
Murat Aytulun, Belma Özdemir, Başak Cankeş, Salih Balta Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un en yeni isimlerinden.
Sahne senin Özge Gürel
Raşit Bağzıbağlı ve Nedret Taciroğlu da bu sezon ilk defa koleksiyonlarını MBFWI’de sergiliyorlar.
Sahne senin Özge Gürel
Organizasyonda yabancı tasarımcılar da var. David Catalan ‘No Signal’ isimli koleksiyonunu Türk moda sektörüne tanıtacak.
Sahne senin Özge Gürel
Les Benjamins’in defilesi, Cuma akşamı 1001 Direk Sarnıcı’nda şaşırtıcı bir prodüksiyonla gerçekleşecek.
Sahne senin Özge Gürel
Yalnızca beyaz gömlek tasarlayan White Posture, koleksiyonunu bale eşliğinde sunacak.

BAKMADAN GEÇME!