Saç şekillendiricileri seçtik!

Güncelleme Tarihi:

Saç şekillendiricileri seçtik
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2014 17:22

Saçlarınız düz ya da dalgalı farketmez, nasıl olursa olsun bir türlü şekil almıyor mu? O zaman bu saç şekillendiricilere bir göz atın...

Haberin Devamı

Sebastian Potion 9 Wearable Styling Treatment

Bakım yapan hafif şekillendirici. Bakım yapan şekillendirici Potion 9 ile saçlarınızı beslemeniz ve canlandırmanız artık çok kolay. Tarak yardımıyla saça yedirerek uygulayacağınız Potion 9, saçınız için gerekli olan her türlü besini sağlıyor. Dokuz gerekli besin ile depolanacak saçlarınızda kırık, cansızlık ve gergin tellerden eser kalmıyor.

Nuxe Huile Prodigieuse

Çok amaçlı kuru yağ. Nuxe’ün bu pratik yağı Huile Prodigieuse hem vücuda, hem yüze, hem de saçlara canlılık ve parlaklık katıyor. Nuxe Huile Prodigieuse çok amaçlı bakım yağı saçlarda kullanıldığında saçları nemlendiriyor, saçlara parlaklık ve canlılık kazandırıyor. Özellikle güneşin zararlı etkilerinden saçlarınızı korumak, deniz veya havuz sonrası sertleşen ve şekli bozulan saçlarınızı yumuşatmak ve şekil vermek için bu yağı kullanabilirsiniz. Zararlı kimyasal ve paraben içermiyor. Bakım yağının %30 'u makademya, fındık, hodan, sarı kantaron, tatlı badem ve kamelya’dan oluşan 6 değerli bitkisel yağ kokteylinden oluşuyor. Ayrıca, kuru yağ teknolojisi sayesinde saçlarda yağlı his uyandırmıyor. %96 doğal içeriğiye sahip olan bu yağla saçları besleniyor, onarıyor ve ışıltı katıyor.

Saç şekillendiricileri seçtik

Haberin Devamı

John Frieda Frizz Ease Extra Strength Serum

Elektriklenmeye karşı pürüzsüzleştirici bakım serumu. Elektriklenmiş ve uçuşan saç tellerindeki çatallaşmış uçları anında düzeltiyor. Boyalı saçın ömrünü uzatıyor. Aloe ve E Vitaminli içeriğiyle saçlara parlak ve sağlıklı bir görünüm veriyor.

Kérastase Paris Kerastase Mousse Volumactive

Hacim veren köpük. İnce telli ve hassas saçlara uzun süreli yoğun hacim kazandıran şekillendirici bakım. Kérastase'ın meşhur "Hayat Çimentosu" formülünü içeriyor.

Saç şekillendiricileri seçtik

Marlies Möller Pashmisilk Delight Hair Spray

Koruyucu şekillendirici sprey. Saçın kolay şekil almasını sağlıyor. Nemli veya kuru saçta kullanılabilir. Hacim ve parlaklık veriyor. Üstelik alkolsüz. Pashmisilk Precise üç kullanım şekli sunuyor: Saçı yıkayıp havluyla kuruladıktan sonra az miktar sıkın, tarayın ve şekil verin. Sonuç, yapışmayan nazik tutuş. Eğer iki yıkama arasında saçınıza rötuş yapmak istiyorsanız, kuru saça sıkın ve her zamanki gibi kurutun. Sonuç, hacimli ve korunan saçlar. İpeksi, parlak bir bitiş istediğinizde ise avuçlarınıza bir kez sıkın ve saça uygulayın. Sonuç, harika bir parlaklıktır!

Haberin Devamı

Citre Shine Mist Spray

Parlaklık veren sprey. Parlaklığı arttıran narenciye özleri, vitaminler, silikon ve UV Koruyucu içeriğiyle saçlara doğal bir parlaklık veriyor. Alkolsüz içeriğiyle zorlu bukleleri ve uçuşan saçları kontrol altına alıyor. Saç şekillendirme esnasında oluşan ısı, yıpranma ve çevresel stres etkilerine karşı saçı koruyor. Kırıkları, kabarıklıkları düzelterek yumuşak ve düz bir bitiş sağlıyor.

Saç şekillendiricileri seçtik

BC Bonacure Q10 Time Restore Volume Mousse

Hacim verici köpük.Kırılgan saçlara dolgunluk kazandırıyor ve yaşlanma belirtilerine karşı gözle görülür şekilde saça daha fazla güç kazandırıyor. Daha fazla koenzim Q10 yoğunluğu sayesinde saç köklerini, zaman içinde eksilen iki keratinin üretimini harekete geçirmek için canlandırıyor. Amino Cell Rebuild, saç hücresinin yapısını içten güçlendiriyor.

Haberin Devamı

Matrix Total Results Curl Super Defrizzer

Bukle belirginleştirici. Saçın yapısını güçlendirerek elastikiyetini arttırıyor ve canlılık, hareketlilik kazandırıyor. Saç tellerini birbirine yapıştırmadan yoğun tutuculuk sağlıyor. Kontrolü zor, dalgalı saçlar (kıvırcık, dalgalı, permalı) için...

Wella Enrich Hair Ends Elixir

Bakım onarım yağı.Saçı nemlendiriyor ve güçlendiriyor. Kurumayı engelleyerek nemin tutulmasını sağlıyor. Saç ve cildin yapısındaki proteinleri serbest radikallere karşı koruyor. İyileştirilmiş anti-friz etkisine sahip formül saçta rahat tarama kolaylığı sağlıyor. Asi saçların kontrol altına alınmasını kolaylaştırıyor. Çatallanmış saç uçlarını mükemmel şekilde onarıyor.

Saç şekillendiricileri seçtik

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!