Plaj çantaları ile yazın en trendy kadını siz olun

Güncelleme Tarihi:

Plaj çantaları ile yazın en trendy kadını siz olun
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2016 18:05

Plaj çantası seçimi yaparken, satın alacağınız çantanın sağlam ve dayanıklı materyallerden üretilmiş olmasına dikkat ederken, bir yandan da plajın keyfini çıkarın!

Haberin Devamı

Plaj çantaları, yaz aylarında hayat kurtarıcı bir rol alırlar. Özellikle plajlarda kullandığımız bu çanta modelleri tatilin tadını çıkarırken ihtiyacımız olan her şeyi yanımızda taşımamıza olanak verir. Güneş kremi, havlu, su şişesi, güneş gözlüğü, telefon, iPad, laptop, cüzdan, şarj aleti ve diğer kişisel bakım ürünleri plaj çantaları sayesinde hep yanınızdadır. Üstelik hoş tasarımlarıyla plaj kıyafetlerinize eşlik ederler. Plaj çantaları online satış ve plaj çantaları fiyatları ile ilgili detaylı bilgilere Gardrops internet sitesinden erişim sağlayabilirsiniz.

Plaj çantaları ile yazın en trendy kadını siz olun

Çanta modellerine ve fiyatlarına linkten ulaşabilirsiniz.

PLAJ ÇANTALARI SEÇİMİ NASIL YAPILIR?

 

Haberin Devamı

Plaj çantası seçimi yaparken, satın alacağınız çantanın sağlam ve dayanıklı materyallerden üretilmiş olmasına dikkat etmelisiniz. Çadır bezinden üretilmiş ya da iki kat işlenmiş olan naylon çantalar her zaman daha dayanıklı ve uzun ömürlü olurlar. Tüm yaz sezonu boyunca kullanabileceğiniz bu çantalar işlevsel olacaktır.

Hafif bir plaj çantası seçimi yaparak aşırı yükten kurtulabilirsiniz. Havuza ya da plaja giderken çok fazla eşyayı yanınızda taşıyacağınız için hafif bir materyalden üretilmiş olan çantalar ideal olacaktır.

Geniş ve çok sayıda gözü olan çanta modellerini seçerek, plaj çantalarını işlevsel bir biçimde kullanmanız mümkündür. Çok bölmeli olan çantanıza istediğiniz eşyaları istediğiniz bölmelere yerleştirebilir ve aradığınız eşyayı anında bulabilirsiniz.

Plaj çantaları ile yazın en trendy kadını siz olun

Plaj çantaları sıkça ıslandıkları ve nemli ortamlarda bulundukları için küf tutabilirler. Bu yüzden küfe karşı korumalı olan ve yıkanabilir bir plaj çantası seçmeye özen göstermelisiniz. Neme ve suya dayanıklı modeller seçmek çantanızın ömrünü uzatacaktır. Kolayca kumdan, çamurdan ve su lekelerinden temizlenebilecek modelleri seçmeniz de kullanım kolaylığı sağlar.

Haberin Devamı

Satın almak istediğiniz plaj çantaları askılarına dikkat etmelisiniz. Kullanım kolaylığı sağlaması açısından çanta askılarının dayanıklı olmasına ve yeterli uzunlukta olmasına özen göstermelisiniz.

Son olarak plaj çantası seçerken rengi güneşte solmayacak bir çanta seçmeye çalışın. Baskılı bir çanta alıyorsanız baskıların kalitesini iyice inceleyin. Çünkü plaj çantaları sürekli güneşe maruz kalır unutmayın.

Plaj çantaları ile yazın en trendy kadını siz olun

Plaj çantası modelleri Gardrops’da!

PLAJ ÇANTASI MODELLERİ NASIL KOMBİNLENİR?

 

Plaj çantası modellerini; mayo, bikini, mayokini, tankini ve pareo modelleri ile kombinlenebilir. Siyah bir mayo ya da bikini giydiyseniz kombini biraz daha ortaya çıkarmak için rengarenk ya da floral desenli bir plaj çantası seçebilirsiniz. Ya da naylon ve saydam görünümlü plaj çantası modellerini tercih edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Renkli ve desenli bir plaj giyiminiz varsa bu durumda terlik ve plaj çantanızı düz ve sade renklerle kombinlemelisiniz.

Plaj çantaları ile yazın en trendy kadını siz olun

Boho chic bir tarz elde etmek isterseniz sütlü kahve şifon pareonun üzerine hasır plaj çantaları takabilirsiniz. Elbette mantar dolgu topuklu terlik giyerek ve bolca renkli bileklik kullanarak görüntünüze ince detaylar ekleyebilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!