Monokrom yatak odası

Güncelleme Tarihi:

Monokrom yatak odası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2014 13:32

Yatak odanızı dekore ederken siyah ve beyazın birbirine zıt uyumundan faydalanabilirsiniz. Beyazı keskin hatlarla ayıran siyah yatak odanıza ayrı bir şıklık katacaktır.

Haberin Devamı

Siyah ve beyazın uyumunu yatak başınızda kullanabilirsiniz. Özellikle çizgili ve geometrik desenli kumaşların çok moda olduğu şu günlerde siyah-beyaz bir yatak başı kullanarak odanıza hoş bir hava verebilirsiniz.

Monokrom yatak odası

Çiçek motifli küçük tablolar da size yatak odanıza renk katmak konusunda yardımcı olabilir. Perdeler ve yatak örtüsü de odanıza renk verirken kullanabileceğiniz diğer unsurlardır. Perde ve yatak örtüsü uyumu ile asil bir yatak odası dekorasyonu hazırlayabilirsiniz. Siyah ve beyaz renge biraz ışıltı katmak için altın ve gümüş renklerini kullanabilirsiniz.

Monokrom yatak odası


Ayna yatak odasının vaz geçilmezlerindendir. Aynada kullanacağınız siyah renk ile duvarınızda bir kontrast yaratarak odanıza hoş bir hava katabilirsiniz. Özellikle yastıklarla renklendireceğiniz odanızda siyah ve beyazın yanında çarpıcı renkler kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Monokrom yatak odası


Siyah ve beyaz renkleri kullanmak ve bu renklerin sizin renkleriniz olduğu konusunda eminseniz duvar boyanızda da siyah rengi kullanabilirsiniz. Duvarda kontrast renklerde ayna ve tablolar ve yine kontrat görünümünü size sağlayacak olan beyaz abajur ve mobilyalardan faydalanabilirsiniz.

Monokrom yatak odası

BAKMADAN GEÇME!