Kışın pastel renkleri kombinlemekten korkmayın!

Güncelleme Tarihi:

Kışın pastel renkleri kombinlemekten korkmayın
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2016 09:25

Soğuk kış aylarını renklerin enerjisiyle ısıtmak isteyenler için pastel tonlar iyi bir alternatif. Özellikler bebek mavisi ve toz pembe gibi renkler kış kombinlerini renklendirmekte oldukça başarılı.

Haberin Devamı

Soğuk kış aylarında pastel renkler ile şık ve iddialı gözüküp renklerin enerjisiyle içinizi ısıtmanız için sezon birbirinden güzel parçalar vadediyor. Son yılların moda tonları pastel renkler aslında her mevsim kombinlerde. Özellikle kışın işinizi ısıtacak bu renklere kombinlerinizde sık sık yer verin.

Pastel tonlara kış kombinleri

Pastel tonlar denilince akla ilk gelen renk pembe tonları. Somon rengi, toz pembe ve gül kurusu tonları sizi şık göstermeye yardımcı olacaktır. Pembe tonlarına en çok yakışan renkler gri ve kül rengi tonlarıdır. Pembe tonlarını kazak, gömlek gibi üst kombinlerde kullanıp gri renkte kaban ile kombini tamamlayabilirsiniz. Hafif tonlarda makyaj ve açık saçlarla romantik bir hava oluşturabilirsiniz.

Kışın pastel renkleri kombinlemekten korkmayın

Haberin Devamı

Özellikle bebek mavisi ile sımsıcak kombin oluşturun. Mavi rengini toz pembe, sütlü kahve, bej ve beyaz ile kullanabilirsiniz. Üstünüze giydiğiniz rengin bir koyu tonunda çanta ve şapka tercihi de sizi oldukça iddialı gösterecek. Bu kombininizi şık bir kemer ve koyu renk botlarla tamamlayabilirsiniz.

Daha cesur giyinmek isteyenler için sarı ve yeşil tonları iyi bir seçim olabilir. Bu tonlarda kış aylarında renkli kombinler yapabilirsiniz. Aynı zamanda sizi alışılmış kombinlerden de uzaklaştıracaktır. Yapmanız gereken bu iki renkten birini tek bir parçada kullanmanız. Örneğin; kabanınızı bu renklerde seçtiyseniz içinize daha sade renkler tercih edin. Böylece üstünüzde tek bir yıldız parça olacak. Yine bu tonlarda şapka, kemer ve eldiven gibi dış parçalar tarz olmanızda yardımcı parçalardır.

Kışın pastel renkleri kombinlemekten korkmayın

Krem ve bej tonları kombinlenmesi en kolay pastel renklerdir. Çünkü her renkle uyumlu olabilir. Önemli olan doğru renkleri doğru kullanmak. Mesela bej renkte bir pantolon tercih ettiniz. Bunu koyu tonlarda bir kazak ve ruj ile tamamlayabilirsiniz. Açık tonları üstünüzde kullanmayı tercih ettiyseniz aksesuar, ayakkabı ve kaban seçimiz her renkten oluşabilir. Bej ve krem tonlarındaki kıyafet kombinlerinde makyajı da iddialı yaparak kombininize renk katabilirsiniz.

Haberin Devamı

Pastel tonları kombinlenmesi en kolay renklerdir. Burada önemli olan fazla renk karmaşasından kaçınmak. Üzerinizde bulunan kıyafette iddialı bir parça bulunmasına özen gösterin. Yine makyaj ve saçınızı kombininize göre daha sade ya da iddialı tutabilirsiniz. Aksesuar seçimi, çanta ve bereler kombinlerin tamamlayıcısıdır. Küçük farklı dokunuşlar yaparak kombinizi tamamlayın.

BAKMADAN GEÇME!