Kış sezonunda gardıroplarınızın vazgeçilmezi olacak parçalar

Güncelleme Tarihi:

Kış sezonunda gardıroplarınızın vazgeçilmezi olacak parçalar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2017 14:01

2017 kış sezonuna ait birbirinden iddialı parçalar vitrinleri süslemeyi çoktan başladı. Gardıroplarınızda bu yeni modellere yer açmanın tam zamanı...

Haberin Devamı

2017 kış sezonunda moda ve trendler tüm hızıyla etrafımızı sarmış durumda. Vitrinleri süsleyen en yeni moda parçalarıyla siz de bu kışın trendine ayak uydurabilir ve dolabınızı en göz alıcı parçalarla donatabilirsiniz. İşte kış sezonunda vazgeçilmeziniz olacak parçalar:

1. Tüylü terlikler

Tüylü terlik modası ilk önce ünlü bir tasarımcının elinden çıkmış bir model olsa da bu trend artık hemen hemen tüm ayakkabı mağazalarında bulabileceğiniz bir akıma dönüştü. Siz de bu havalı terliklerden bir çift edinerek kış aylarında çorapla birlikte kombinleyebilirsiniz.

Kış sezonunda gardıroplarınızın vazgeçilmezi olacak parçalar

2. Mesaj içerikli parçalar

Geçen sezonlarda da sıklıkla karşılaştığımız bu moda bu sene yeniden sıkı bir trend olarak göze çarpıyor. Özellikle aktivist ve çevreci mesajlarla siz de hayat felsefenizi bereniz, kazağınız veya çantanızın üzerinde taşıyarak stilinizin konuşmasını sağlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

3. Minik cüzdan çantalar

Bavulu andıran büyük çantalar yavaş yavaş moda sahnesinden çekilmeye başladı. Bunun yerine çantalar minik cüzdanlar boyutuna kadar küçüldü. Minik cüzdan tipi çantalarla daha hafif ve daha trendy görünmeye hazır mısınız?

4. Platformlu ayakkabılar

Kenarları açık platformlu ayakkabıları kısa ve diz üstü çoraplarla birlikte giymek en yeni trendler arasında. Bu kombininizi etek ve dökümlü kabanlarla sofistike hale getirebilirsiniz.

Kış sezonunda gardıroplarınızın vazgeçilmezi olacak parçalar

5. Metalik renkler

Bu sezon da en gözde renk tonları arasında bulunan dore ve lame yine yükselişte. Bu göz alıcı renkleri gerek kabanlarda gerek ayakkabılarda gerekse bere ve çanta gibi aksesuarlarda sıkça görebiliriz. Bu ihtişamlı renklerden bir parçaya mutlaka yatırım yaparak güncel görünebilirsiniz.

6. Kolları geniş kazaklar

Kış sezonunun hit parçalarından olan kazaklar bu sezon daha güçlü formlara kavuşuyor. Kolları geniş ve volümlü kazaklar görkemli ve stil sahibi bir görünüşe imza atmak isteyenler için bu sezon doğru parçalardan biri.

Haberin Devamı

Kış sezonunda gardıroplarınızın vazgeçilmezi olacak parçalar

7. Neon renkler

Uzun bir aradan sonra neon renkler yine moda sahnesine çıkmayı başardı. Bu sezon da neon renkli bir parça edinerek tüm bakışları üzerinize çekebilirsiniz. Özellikle atkı ve berelerinizi bu trende uygun seçebilirsiniz.

8. Büyük tokalı kemerler

Büyük tokalı kemerler ve ceket takımları bu kış havalı ve alımlı bir görüntü yaratmak isteyenler için birebir. Büyük tokalı kemerleri uzun yün elbiselerle ve oversize kabanlarla birlikte giymeyi deneyin.

BAKMADAN GEÇME!