Kendinizi seksi buluyor musunuz? - Komik soru. Bilmem!

Güncelleme Tarihi:

Kendinizi seksi buluyor musunuz - Komik soru. Bilmem
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2015 01:48

Hem model hem anne hem oyuncu hem de yönetmen. Moda dünyası onu Karl Lagerfeld ve Christian Louboutin’in manevi kızı olarak tanıyor. Elisa Sednaoui (27) hayatı boyunca ‘Güzel ama inanılmaz derecede kapasitesiz’ önyargısıyla savaştığını söylüyor.

Haberin Devamı

Güzel ama çok da yeteneklisiniz. Sizin için ‘mükemmel kombinasyon’ diyebilir miyiz?
- Bence mükemmeliyet diye bir şey kimsede yok. Ben de herkes gibi elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.

Hayatınız güzel kadının aynı zamanda zeki olabileceğini kanıtlayarak mı geçti?
- Evet. “Güzel ama inanılmaz derecede kapasitesiz” önyargısıyla savaşmak zorunda kaldım çoğu zaman. Oysaki kadın çok karmaşık bir yaratık. Biz hem çalışan hem ailesini düşünen hem eşlerinin istediği kadın olmaya çalışan canlılarız. Bence bu, bir mücadele ve henüz buna bir çözüm bulunamadı. Amerika’da kadınların yumurtalıklarını dondurup ileriki bir tarihte doğum yapmalarını sağlayacak teknolojiler araştırılıyor. İşte bu gerçekten çok garip. Bu, mücadeleyi tanımlıyor aslında. Aynı anda iki şeye sahip olamayacağımızı kanıtlar gibi...

Haberin Devamı

Kendinizi seksi buluyor musunuz - Komik soru. Bilmem


Kendinizi seksi buluyor musunuz?
- Komik soru. Bilmem!

Size göre seksilik nedir?
- Bence espri kabiliyeti ve kendine güvenin bir karışımı.. Bu, bence çok seksi.

Kendinizi seksi buluyor musunuz - Komik soru. Bilmem


Neden Karl Lagerfeld ve Christian Louboutin sizi manevi kızı ilan etti?
- Christian’ın Mısır’daki evini babam yapmıştı. Onu 8 yaşındayken tanıdım ve ben büyürken hep yanımdaydı diyebilirim. Yakın dostumuzdu. Beni ilk kez bir moda partisine götürdüğünde 18 yaşındaydım. Gittiğimiz partide samimi ilişkimizi görenler ona kim olduğumu sordu. İlk kez “manevi kızım” yanıtını verdi. Kan bağından çok öte bir durum aslında. Karl ile de benim ilk filmim Fransa’da vizyona girince tanışmıştık. Chanel’le çalışıyordum ve beni çalıştığı projelerden birine davet etti. İnanılmaz bir adam. Sadece modaya olan yeteneği ve vizyonuyla alakalı olarak değil. Onu bu adam yapan kültürü, espri anlayışı. Ben hamile olduğumu kimseye söylememişken hamile olduğumu biliyordu ve bir davette kadeh tokuşturmuştuk.

Haberin Devamı

Kendinizi seksi buluyor musunuz - Komik soru. Bilmem


Küratör bir sevgiliniz var. Sanat sizi nasıl besliyor?
- Eskiden bir galerisi vardı ancak şimdi Rio’da bir otel açmaya hazırlanıyor. Sanat, hayatımızın her alanında. Ailem ve sanatçı arkadaşlarım sayesinde küçüklüğümden beri sanatla iç içe oldum. Gerek sinema gerek mimari gerekse moda... Belki de sinemaya olan tutkumu ve yönetmenlik isteğimi bu körükledi. İnsanların benim perspektifimden en güzel baktığı anları yakalama tutkusu yani...

Kendinizi seksi buluyor musunuz - Komik soru. Bilmem


Formunuzu nasıl koruyorsunuz?
- Çocuk sahibi olmak sizi koşturmaya itiyor. Spor alışkanlığım bile etkilendi diyebilirim. Önceden haftada üç gün spora giderdim. Şu anda çok karışık durumlar. Plates ve yoga yapmaya çalışıyorum. Ve sağlıklı beslenmeye tabii... Yemek yemeyi çok seviyorum. Ama patates kızartması ve tatlıları abartmıyorum. Bence güzellik, kendinizle mutlu ve barışık olmaktan geçiyor.

Haberin Devamı

ELISA’DAN STİL TÜYOLARI

TARZ YARATMAK İÇİN NE YAPMALI? Benim stilim çok değişken. Bir gün daha maskülen, bir gün daha feminen olabilirim. Aslında maskülenliğin çok fazla feminenlik getirebildiğine inanıyorum.
GECE DIŞARI ÇIKARKEN NE GİYMELİ? Uzun bir elbise olabilir, onu bir botla kombinleyebilirsiniz. Yüksek topuk giymek isterseniz kıyafetiniz daha sade olmalı...
YAZ İÇİN NELER ALMALI? Bizi bohem ve sofistike bir yaz bekliyor. Kahverengi, siyah, beyaz tonlar hâkim. Jean şortunuz yoksa mutlaka almalısınız. Onu göbeği açıkta bırakan bir bluzla tamamlayabilirsiniz.

Elisa Sednaoui haftaiçinde Mango defilesinde podyuma çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!