Kemer Country’de dopdolu hafta sonu

Güncelleme Tarihi:

Kemer Country’de dopdolu hafta sonu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2022 12:55

Kemer Country, geçen hafta sonu iki önemli etkinliğe ev sahipliği yaptı. Porto Montenegro Golf Challenge ve Lexus-Kemer Country Club Bahar Ligi Engel Atlama 2. Ayak Yarışmaları kulüpte sporseverlerle buluştu.

Haberin Devamı

Golf tutkunları buluştu

UNESCO’nun korunması altında olan Porto Montenegro, Türkiye’de ikinci kez düzenlediği golf turnuvasını, Kemer Country Golf Club’da 28-29 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirdi.

Kemer Country’de dopdolu hafta sonu

Katia Simitnina - Predrag Lekoviç - Aleksandrea Antic - Suzana Mijandiç

İlk günü ‘Junior 18 Çukur ve Akademi Oyuncu Kategorileri’ sporcularının yarıştığı turnuvada Junior 18 Çukur kazananı Arda Gülveren olurken, Junior Academy kazananı Emin Zülfikari oldu. Turnuvanın son iki gününde ise iş, spor ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri mücadele etti. Zorlu geçen mücadelede çeşitli kategorilerde dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Haberin Devamı

Kemer Country’de dopdolu hafta sonu
Ali Nuri Türker - Murat Şarsel - Erhan Kamışlı - Turgay Akbal

Ladies Cat A kategorisinde 1’inci olan Nursel Çökelek ödülünü Kemer Country Club Kadınlar Kaptanı Çağla Metin’in elinden alırken, Men’s Cat A kategorisinin 1’incisi Baha Telli’ye ödülünü Kemer Country Golf Kulübü kaptanı Erdem Kıramer takdim etti. Turnuva Gross ödülünün sahibi Turgay Akbal oldu. Ödülünü Porto Montenegro Direktörü Predrag Lekovic’in elinden aldı.

Kemer Country’de dopdolu hafta sonu

Yüsra Naz Yelkenci - Alara Erdoğan

İkinci ayak tamamlandı

Lexus ana sponsorluğunda gerçekleşen Lexus-Kemer Country Club Bahar Ligi 2. Ayak Engel Atlama Yarışmaları, 215 at ve binicinin katılımıyla yapıldı. İki gün boyunca her gün dört yarışmanın koşulduğu turnuvanın önemli müsabakalarından biri olan 140 cm BIG Tur Lexus Kupası’nın 1.’si Hasan Şentürk oldu.

Kemer Country’de dopdolu hafta sonu

Yarışma manejinin içinde Japonca dizgin anlamına gelen “Tazuna” ismi verilen yeni Lexus NX modeli de yerini aldı.

Seyir zevki yüksek yarışmaların keyfini yaşayan davetliler; aynı zamanda yeni Lexus modelleri ile tanışarak test sürüşü yapma imkânı buldu. Final ayağı 18-19 Haziran tarihlerinde koşulacak yarışların medya sponsorluğunu Demirören Medya ve Radyo D yaparken, sağlık sponsorluğunu Hastane Derindere üstlendi.

Haberin Devamı

Kemer Country’de dopdolu hafta sonu

Ela Açar - Hasan Şentürk - Murat Ertuğrul

İki gün boyunca her gün dört yarışmanın koşulduğu turnuvanın önemli müsabakalardan biri olan 140 cm BIG Tur Lexus Kupası’nın 1.’si Hasan Şentürk Oldu.

BAKMADAN GEÇME!