Karl Lagerfeld'le moda üzerine

Güncelleme Tarihi:

Karl Lagerfeldle moda üzerine
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2014 16:58

"Moda sağlıklı yaşam ve zayıflamak için en iyi motivasyondur!" diyen Karl Lagerfeld'ten modanın incelikleri...

Haberin Devamı

Moda dünyasının en sıra dışı tasarımcılarından biri olan Karl Lagerfeld'in karakteri de elbiseleri gibi siyah ve beyaz. Giyim stili ile 18. yüzyıl aristokratlarını andıran Alman modacı, sadece lüks markalar için tasarım yapmakla kalmayıp, yaratıcılığını daha büyük kitlelere ulaştırmasını da biliyor. Chanel'in tasarımcısı Lagerfeld, bir süre önce H&M için kendinden oldukça söz ettiren bir koleksiyon da yaratmıştı.

Karl Lagerfeldle moda üzerine


"Bir kıyafeti, vücudunuza yakışırsa alın; askıda beğendiğiniz için değil."

Çok beğendiğiniz bir çift pantolon için ölüyor olabilirsiniz ama kalçalarınızı büyük gösteriyorsa, yapılacak tek bir şey var; ondan uzak durmak! Bu kural, her şey için geçerli. Sadece üstünüzde güzel duranı alın; şimdi yakışmayan sonra da yakışmaz...

Karl Lagerfeldle moda üzerine

Haberin Devamı

"Basit bir tişört, jean ve ceketin gücünü asla hafife almayın. Bu kombinasyon her zaman en şık olandır."

Bir elbise her daim iyi bir seçimdir, evet, ama gün içinde oradan oraya koştururken rahatsız edici de olabilir. Kot pantolon ve tişört her zaman daha iyidir. Sade görünmemek için aksesuarlarla kıyafetinizi zenginleştirebilirsiniz.

Karl Lagerfeldle moda üzerine


"Birçok kadın makyajsızken harika görünüyor. Eğer iyi bir cildiniz varsa, ona sahip çıkın."

Eğer gerçekten doğal bir güzelliğe sahipseniz, lekeleri veya kırmızılıkları saklayacak kapatıcıya da ihtiyacınız yok demektir. Rus süper model Sasha Pivovarova, güzellik sırrının "az makyaj" yapmak olduğunu söylüyor.

Karl Lagerfeldle moda üzerine

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!