Kariyer değiştiren 8 saç stili!

Güncelleme Tarihi:

Kariyer değiştiren 8 saç stili
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2014 01:06

Ünlü isimlerin kariyerlerini şekillendirmesinde büyük rol oynayan saç değişimlerinden ve sihirli saç kesimlerinden örnekler...

Haberin Devamı

Saç stilimiz, hayatımızı çevreleyen birçok şeyle etkileşim halinde. Kendimizi dış görünüşümüzle ifade ederken, saç modelleri ve renkleri kariyerimizi geliştirmemize katkı sağlıyor.

Saç tasarımcısı Ashley Javier, yalnızca saç kesmediğini aynı zamanda saçını tasarladığı kişilerin kariyerlerini de değiştirdiğini söylüyor.

Bir diğer deyişle, saç stiliniz kendinizi gerçekleştirmenizde ve kariyerinizde büyük rol oynuyor!

İşte Kariyer Yönlendiren Saç Modelleri!

Rooney Mara, Ashlee Simpson ve Leighton Meester kariyerlerinde değişim yaşamak ve eski imajlarını geride bırakmak için koyu rengi tercih ediyor.

Eğer siz de cici kız imajınızdan kurtulup olgun bir ifadeye bürünmek istiyorsanız balyaj ve gölgelerden uzak durup, koyu kahve ve siyah tonlarına yönelebilirsiniz.

Haberin Devamı

Kariyer değiştiren 8 saç stili

Beyoncé, Destiny's Child grubundan sıyrılıp kariyerinde tek başına ilerlemek istediğinde saçlarını altın sarısına boyamıştı.

Aynı şekilde Marilyn Monroe ve Carolyn Bessette-Kennedt de kariyerlerinde yükselmek istediklerinde saçlarını sarının açık tonlarına boyadılar ve hafızalara kazındılar.

Eğer siz de yıldızlar gibi parlamak ve akılda kalmak istiyorsanız saçlarınızı açık sarı tonlara boyamayı tercih edebilirsiniz.

Kariyer değiştiren 8 saç stili

İyi giden kariyerinizde bir fark yaratmak ve bir adım öne çıkmak istiyorsanız tercihiniz mutlaka kızıl tonlardan yana olmalı.

Moda editörü Taylor Tomasi Hill, başarılı bir moda editöründen sokak modasının öncüsü haline ateş kızılı saçları sayesinde ulaştı!

Kariyer değiştiren 8 saç stili

Saç stilinizi kişiselleştirerek başarıya ulaşabilirsiniz. Vogue dergisinin efsanevi yöneticisi Anna Wintour, kendine has küt saç stilini yıllardır asla değiştirmiyor.

Haberin Devamı

Moda dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Wintour, katıldığı davetlerde de saç stilini değiştirmiyor ve bu stili kendisiyle özdeşleştiriyor.

Kendiyle özdeşleşen saç stiline sahip bir diğer ünlü isim de Friends dizisindeki Rachel karakteriyle ünlenen Jennifer Aniston.

Sempatik oyuncu şöhretini gerçekten Rachel karakterini canlandırdığı yıllarda biçimlendirdiği saçlarına borçlu. Bu saç modeli o kadar ünlendi ki, artık kuaförler bu stili Rachel saçı olarak tanımlıyor.

Kariyer değiştiren 8 saç stili

Kısa saç kesimleri herkeste çok iyi durmuyor fakat kendinize ve yüz hatlarınıza güveniyorsanız saçlarınızı kesmeyi düşünebilirsiniz.

Haberin Devamı

Hollywood'un samimi ve şirin güzeli olarak kariyerine başlayan Anne Hathaway, beline kadar uzanan gür saçlarını kısacık kesti ve romantik komediler yerine artık daha ciddi yapımlarda yer almak istediğini tüm dünyaya ilan etti. Hathaway'in saçlarını kestikten sonra "Sefiller" müzikalinde yer aldığını söylememize gerek bile yok!

Kariyer değiştiren 8 saç stili

Eğer yaşınızdan daha genç görünmek ve seksi bir havaya bürünmek istiyorsanız saçlarınızı uzatın. Uzun saçlarla ilgili yaygın düşünce yalnızca genç kızlara özgü bir saç stili olduğu.

Fakat Jennifer Lopez, Salma Hayek ve Sofia Vergara gibi uzun süredir göz önünde olan ünlüler gençlik yıllarını çoktan geride bırakmış olmalarına rağmen uzun saçlarından vazgeçmiyorlar.

Haberin Devamı

İlerleyen yıllara meydan okumak ve üzün süre işinizin başında kalmak istiyorsanız Hollywood'un yaşsız güzellerinden örnek alarak saçlarınızı uzatabilirsiniz.

Kariyer değiştiren 8 saç stili

Kariyerinizde yaratıcılık ön plana çıkıyor ve sıra dışı karakterinizi ön plana çıkarmak istiyorsanız gökkuşağı renkleri tam size göre.

Şarkıcı Katy Perry ilk çıkışını siyah saçlarla yapmış olsa da hayal gücünü yansıttığı renkli saçlarıyla şov dünyasını ön sıralarında yer almayı başardı.

Kariyer değiştiren 8 saç stili

Zooey Deschanel, kariyerinin zirvesine bir anda mı ulaştı sanıyorsunuz?

Ünlü oyuncu moda çekimlerini ve şöhretini harika saçlarına ve kâküllerine borçlu…

Haberin Devamı

Güçlü ve istikrarlı bir kariyer planlıyorsanız kâküllü Saç modellerine mutlaka göz atmalısınız!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!