Kara kışın baş tacı

Güncelleme Tarihi:

Kara kışın baş tacı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2017 11:29

Bu sezon bere söz konusuysa kış kombinlerinde diğer kıyafetler detay kalıyor. Ama bu aksesuarın da takip edilmesi gereken trendleri var. Neler mi?

Haberin Devamı

Artık erkekler, kendilerini berelerinin tarzlarıyla ifade ediyor. Sokak modasının en öne çıkan aksesuarı bereler oldu bu kış. Çünkü hem pratik kullanılan ve efektif, kolay ulaşılan hem de neredeyse herkes yakışan bir parça... En çok üşüyen yerinizi, başınızı ve kulaklarınızı soğuk kış günleri sıcak tutmak için en güzel şapka stili şüphesiz ki bereler olacaktır. Özellikle bu yün bereler, bu sezon kadın erkek modasında bu kadar ‘in’ olmuşken, ister annenize ördürün ister hazır olan triko örgülerden alın, mutlaka iki üç farklı renkte örgü bereniz olsun.

Kara kışın baş tacı
İKİ FARKLI TARZ

*Bu sezon deri ceketin asiliğini ve alışılagelmiş ‘rock’ tarzını biraz onlarla kırıp daha moda olan ‘grunge’ ya da daha ‘aviator’ yani ‘havacı’ yapmamız gerekiyor. Özellikle kafanızı tam sarmadan havada asılı duruyormuş izlemini veren ponponlu bereleriniz varsa takmanın tam zamanı.

Haberin Devamı

*Havalı deri ceketlerimiz ile kullandığımızda yün örgü berelerimize ‘army’ ve ‘aviator’ havasını katabiliriz. Bunun için yünlü napalarla ve kahve ‘bomber’ deri ceketlerle takmak için siyah olmayan, asker yeşili, kamuflaj ya da bej renklerinde berelere ihtiyacınız var.

BUNLARA DİKKAT EDİN

*Kırçıllı, örgü yani iki renk olanları tercih edin. Düz renk kıyafetlerinize de renk katacaktır.

*Berelerinizi uyumlu ‘snood’ dediğimiz tam daire yün atkılarınızla takın.

*Kurukafa deseni yerine bu sezon mesaj kaygılı ve ponponlu olanları yeni.

*Uzun bereler, tüm saçı ve kafayı içine alacak kadar büyük olanlar moda.

*Desenli, önü yazılı, üç-dört renklilere şans verin. Soğuk günler için, iç kısmı polarlı, dışı yünlü olanları deneyin.

*Açık mavi camlı, renkli ve aynalı gözlükler, bu parçayı şık bir şekilde tamamlar.

*Yılbaşına gönderme yapan geyikli modellerle vedalaşın.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!