Kâküllü mü kâkülsüz mü devam etmelisiniz?

Güncelleme Tarihi:

Kâküllü mü kâkülsüz mü devam etmelisiniz
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2018 16:29

Birçok kadında birden bir istek uyanır ve aklından şu soru geçer “Acaba kâkül kestirsem nasıl görünür?” ya da “Kâküllü mü kâkülsüz mü güzelim?” der. Eğer sizin de kâkül kestirmek gibi bir düşünceniz var ise, bu sorulardan önce kendinize sormanız gereken başka sorular vardır. İşte kâkül kestirme isteğinizi, size yakışıp yakışmayacağını ve rahat edip etmeyeceğinizi tam anlamıyla anlamanızı sağlayacak o sorular.

Haberin Devamı

Bakım yapmayı seviyor musunuz? Anlık bozulmalardan rahatsız oluyor musunuz?

Kâkül diğer saç türlerine göre bakımı bir hayli zor bir modeldir. Bunların yanı sıra anlık bozulmalar oldukça fazladır. Yani havuza veya denize girdiğinizde ıslanır ve kötü görünebilirler veya rüzgârdan dolayı hiç olmayacak bir yerden ayrılabilirler. Spor yaparken bu kâküller yüzünüze düşebilirler. Bunların yanı sıra yüzün en yağlı bölgesine değdikleri için daha fazla yıkanmayı isterler.  Bunlar sizi rahatsız ediyor mu?

Kâküllü mü kâkülsüz mü devam etmelisiniz

Denemeler yaptınız mı?

Kâkül kestirmeden önce dikkat etmeniz gereken en önemli şeylerden bir tanesi kâkülün provasını almaktır. İnternet üzerinden bulabileceğiniz videolar ve aplikasyonlar eşliğinde kâkül modelinin size yakışıp yakışmadığını öğrenebilirsiniz. İnternette sahte kâkül yapma videoları bulunmaktadır, bunları deneyebilirsiniz; ya da saç modeli aplikasyonları ile hiç uğraşmadan kâküllü bir model ile taslağınızı oluşturabilirsiniz. Bu yüzden prova yaptınız mı ve bu provada kâkül size yakıştı mı?

Haberin Devamı

Kâküllü mü kâkülsüz mü devam etmelisiniz

Sürekli kestirebilecek misiniz?

Kâkül sürekli olarak kesilmeyi isteyen bir saç modelidir. Çünkü onu sürekli olarak doğru uzunlukta tutmak gerekmektedir. Bu süre ise 2-3 haftalık periyotlarda gerçekleşmektedir. Bu kesimi sürekli olarak yerine getirebilecek misiniz?

Kâküllü mü kâkülsüz mü devam etmelisiniz

Yeniliklere açık biri misiniz?

Kâkül kadınların verdiği radikal bir karardır. Bu radikal karara ve yeniliklere açık mısınız? Bu yenilikler çerçevesinde gerçekleşen tepkilere hazır mısınız?

Kâküllü mü kâkülsüz mü devam etmelisiniz

Haberin Devamı

Model konusunda saçlarınızla uğraşmayı seviyor musunuz?

Kâkülü ilk başta istediğiniz gibi şekillendiremeyebilirsiniz. Ve şekillendirmeyi öğrenmek bazen uzun süreler alabilir. Saçlarınızla uğraşmayı ve yeni modeller yapmayı seviyor musunuz?

Kâküllü mü kâkülsüz mü devam etmelisiniz

Sivilceler sizin için problem yaratır mı?

Yüzün en yağlı bölgesi olan alın bölgesini kapatarak havasız kalmasına neden olur. Bu havasızlık neticesinde alında sivilceler çıkmaya başlayacaktır. Bu sivilceler sizi rahatsız ediyorlar mı?

Kâküllü mü kâkülsüz mü devam etmelisiniz

Kâkül tipinize karar verdiniz mi?

Kâkül kestirdikten sonra memnun kalmanın en önemli koşullarından bir tanesi de kâkül kestirmeden önce tipine karar vermektir. Kare yüz şekline gözlere doğru uzanan kâküller, kalp yüz şekline yana doğru yapılmış kâküller, yuvarlak yüz şekline tutam tutam kâküller, oval yüz şekline her tür kâkül yakışmaktadır. Bu yüzden, kâkül tipinize karar verdiniz mi?

Haberin Devamı

Kâküllü mü kâkülsüz mü devam etmelisiniz

Uzama evresi sizi rahatsız edecek mi?

Kısa kesilen birçok saç uzama evresinde rahatsızlık vermektedir. Yani kötü bir görüntü oluşmaktadır. Bu uzama evresi sizi ne kadar rahatsız edecek?

Kâküllü mü kâkülsüz mü devam etmelisiniz

Her şey olumlu mu?

Eğer yukarıda sorduğumuz sorulara en olur ve en olumlu şekilde cevap verdiyseniz; daha ne bekliyorsunuz! Hadi hemen kuaförünüze koşun ve en sevdiğiniz kâkül modelinizi kestirin!

FOTOĞRAF ÇEKMEYİ SEVENLER BURAYA! AKILLI TELEFONLARDAKİ KAMERA ÖZELLİKLERİ NASIL OLMALI?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!