Hızlı makyaj stilleri

Güncelleme Tarihi:

Hızlı makyaj stilleri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2014 17:09

Hızlı ve seksi makyaj stillerine bir göz atın. Ayna karşısında saatler harcamadan harika ve seksi görünebilirsiniz...

Haberin Devamı

Gold göz kapakları!

Seksi kadınlar aynı zamanda da cesaretli kadınlardır. Göz kapağınızda bile farklı bir renk denemeye korkuyorsanız hayalinizdeki imaja nasıl bürüneceksiniz? Göz kapaklarınıza uygulayacağınız altın rengi metalik far bakışlarınızı tamamen değiştirecek. Her zaman kullandığınız bronz tonlardaki farları sürerek ya da solgun kahveler kullanarak kaytarmaya çalışmayın! Gerçek altın rengi göz kapaklarınızı eyeliner uygulamadan sadece kirpiklerinize uygulayacağınız maskarayla gündüz de kullanabilirsiniz.

Tatlı lolita

Masum gözlerinizi ortaya çıkaracak pembe yanaklar için krem allıkları kullanırsanız en doğal görünümü elde edersiniz. Krem allığınızı elmacık kemiklerinizden şakaklarınıza doğru sürün. Ve dudaklarınıza hafif pembelik veren parlatıcı uygulayın. Lolita kıvamında masum bir seksapel için gözlerinize açık renk hafif parlak far ve biraz rimel uygulayın! İşte bu kadar!

Haberin Devamı

Hızlı makyaj stilleri

Abartılı gözler!

Dumanlı göz makyajı insanlara seksi çağrıştırdığı için her zaman popüler. Dumanlı göz makyajının sırrı siyah kalem, krem eyeliner ve toz far üçlüsünü kullanarak gözleri çevrelemek! Siyah göz kalemini kirpiklerinizin hizasını takip ederek uygulayın. Daha sonra krem eyeliner ile üzerinden geçin ve kedigözü şekli oluşturun. Pamuklu çubuklar ya da bir far fırçasıyla makyajınızı dağıtın ve göz kapaklarınıza hafifçe toz farınızı uygulayın.

Pembe dudaklar

Pembe dudaklara sahip olmak için saatlerce dudaklarınızı ısırıp durabilir ya da kolay yolu seçebilirsiniz. Açık pembe rujunuzu dudağınıza uyguladıktan sonra fazlalığı bir peçete yardımıyla alın. Rujunuz daha doğal görünecektir. Ya da lip tint, sıvı renklendiricilerden kullanabilirsiniz. Pembe dudaklarınızı koyu göz makyajıyla tamamlayın. Bu makyajla fazla allık kullanmanızı önermiyoruz.

Hızlı makyaj stilleri

Haberin Devamı

Mor gözler!

Siyah göz makyajından bıktınız mı? Eğer makyajınızda değişik bir renk kullanmak istiyorsanız mor göz makyajına bir şans vermelisiniz. Mor göz makyajı özellikle renkli gözlerde çok başarılı sonuçlar veriyor. Yavaş yavaş siyah farın yerini almaya başlayan koyu mor tonlarıyla dumanlı göz makyajı yapabilirsiniz!

Bronz ten!

Işıltılı bronz bir tenden daha çekici ne olabilir? Bronzlaşmak için güneşi beklemeyin. Bronzlaştırıcı ürünler kullanarak cildinizin ışıldamasını sağlayabilirsiniz. Makyaj ürünlerinizde de bronz pudraları ve allıkları tercih ederseniz güneşe ihtiyacınız olmadan bronzlaşabilirsiniz. Cildinizin bir adım daha parlak olmasını istiyorsanız simli vücut spreylerini ya da nemlendirici kremleri kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Hızlı makyaj stilleri

Kuyruklu eyeliner!

Eyeliner tek başına bile havanızı değiştirebilir! Özellikle de sade yüzünüze uyguladığınız kalın kuyruklu eyeliner ve nude makyajınızla nasıl değiştiğinize inanamayacaksınız! Kuyruklu eyelinerınızı kabarık saçlarla 60'lı yıllardan ilham alarak tamamlayabilir ya da nude makyaj ve düz saçlarla modernleştirebilirsiniz.

Hızlı makyaj stilleri

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!