Her zaman şık: Kot, gömlek, blazer

Güncelleme Tarihi:

Her zaman şık: Kot, gömlek, blazer
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2016 16:30

Sportif bir şıklık yakalamak için blazer ceket ve gömleğinizi iyi kesimli bir denimle kombinleyebilirsiniz. Farklı kombinlerle hem klasik hem de sportif bir hava kazanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Vücut yapısına uygun bir blazer erkekleri şık gösteren detayların başında geliyor. Kol bitişleri, omuz duruşu ve gövde boyu tam oturan modeller bir blazerde aranması gereken özellikler. İyi bir gömlekle kombinlenen fit bir blazer kişiye pek çok ortamda seçkin ve stil sahibi bir hava kazandırıyor.

Sportif bir şıklık yakalamak için blazer ceket ve gömleğinizi iyi kesimli bir denimle kombinlemek haftasonu seyahatlerinden iş toplantılarına, akşam gezmelerinden yemek randevularına kadar pek çok yerde size smart casual görünümün rahatlığını ve şıklığını yaşatır. Blazerler her ortamda giyilebilmesi açısından oldukça kullanışlı. Farklı kombinlerle kişiye hem klasik hem de sportif bir hava kazandırabilmesi ise cabası.

Her zaman şık: Kot, gömlek, blazer

Haberin Devamı

Özel dikim bir blazer ceket edinmek hem vücudunuzu daha fit gösterir hem de uzun yıllar gardırobunuzdaki en temel parçalardan birine yatırım yapmış olursunuz. Lacivert blazer ve koyu renk jean en garanti şıklığı yaratan kombinlerin ilk sırasında yer alır. Beyaz slim fit bir gömlekle tamamlanabilen bu kombini şık loafer ayakkabılar veya deri bir çift ayakkabı ile giymek sofistike bir görüntü kazanmanıza yardımcı olur.

KRAVAT VE ÇORAP SEÇİMİ ÖNEMLİ BİR DETAY

Son zamanların modası kısa paça jeaninizle blazer ceketinizi kombinlerken ceketinizin renginde bir çift çorap giymeniz modadan anlıyor izlenimi kazanmanızı sağlar. Örgü kravat modelleri de blazer jean ve beyaz gömlek üçlüsüne eşlik edebilecek spor detaylardan biridir. Düz mavi veya beyaz gömlek üzerine lacivert veya yeşil renkte bir örgü kravat takmak stil sahibi bir görüntü yakalamanızı kolaylaştırır.

Her zaman şık: Kot, gömlek, blazer

Blazerinizin kumaşına göre kravat seçmek de başka bir seçenektir. Kaşmir ceketle kaşmir kravat, yün ceketle yün karavatlar tercih edilebilir.

Haberin Devamı

Blazer cekette armalı düğmeler de farklı bir hava yaratmak için tercih edilebilir. Kaliteli seçilmiş armalı düğmeler blazer ceketinizin şıklığını artırır. Blazerinize puantiyeli veya renkli mendiller ekleyerek cool görünebilirsiniz. Ayrıca son zamanların trend aksesuarı fularlar da blazer gömlek ve jean kombininize asi bir hava katabilir.

Blazerinizin altına yırtık veya eskitilmiş jean giymek görüntüyü ucuzlaştırır. Bu nedenle iyi kesimli koyu lacivert renklerinde kaliteli bir jean tercih etmek görüntünüze iyi bir dokunuş katar. Gömleğinizi jean içine sokmalı ve dışarıda bırakmamalısınız. Böylece cool bir hava yakalamış olursunuz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!