Hem teknolojik hem stil sahibi: Akıllı saatler

Güncelleme Tarihi:

Hem teknolojik hem stil sahibi: Akıllı saatler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2016 13:33

Akıllı saatler şık görüntüsünün yanında fotoğraf çekebilmesi, antrenman programınızı düzenleyebilmesi ve telefonunuzla entegre performansıyla teknoloji tutkunlarının dikkatini çekiyor.

Haberin Devamı

Giyilebilir teknolojilerin hayatımızda giderek yer kaplamaya başladığı bu dönemde, Google ile başlayan teknolojik furya Apple Watch ile tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz yıl akıllı saatlerini piyasaya süren Apple, saatlerin kullanım kolaylığı ve telefonla entegre bir performans sergilemesi ile kullanıcıların ilgisini çekmiş durumda.

İçlerindeki bilgisayar devresi ve çip ile telefonun yaptığı tüm işleri yapabilen akıllı saatler telefonlarla entegre edilmiş bir şekilde çalışıyor. Akıllı telefonunuzla sosyal ağlarda gezinebiliyor, fotoğraf çekebiliyor, antrenman programınızı düzenleyebiliyorsunuz. Bunların yanı sıra adımlarınızı sayabiliyor, yaktığınız kalori miktarınızı öğrenip müzik de dinleyebiliyorsunuz.

Hem teknolojik hem stil sahibi: Akıllı saatler

Apple Watch

Haberin Devamı

Apple Watch'un giyilebilir teknolojiler piyasasını canlı hale getirdiği ve akla gelen pek çok özelliği bünyesinde barındırması saatleri oldukça popüler hale getirmiş durumda. Bunun yanında stil sahibi duran minimal ve geometrik saatlerin pek çok kayış seçeneği mevcut. Oldukça ince tasarımıyla akıllı saat dünyasında farklı bir konumda olan Apple Watch'un kayışlarını değiştirmek ise son derece kolay. Siyah renkli arka planı ekrandaki görsellerin daha keskin görünmesine yardımcı oluyor.

Renkli spor rubber kayıştan, deri kayışlısına ve bilezikli modellerine kadar Apple Watch her zevke hitap eden bir seçenek mutlaka barındırıyor. Farklı kasa boyutları ve kayışları sayesinde 38 farklı saat seçeneği sunan Apple Watch fiyatı ile lüks saat kategorisine giriyor. Yeni versiyonlarında içerisinde daha farklı özellikler ve uygulamalar barındırması beklenen Apple Watch'un beklentileri boşa çıkarmayacağı ise kesin.

Hem teknolojik hem stil sahibi: Akıllı saatler

Samsung Gear S2

Apple Watch'un en büyük rakibinin ise Samsung Gear olduğunu söylemek mümkün. Yuvarlak bir şekle sahip olan saat döner bezeli ile hareketlendirilmiş, plastik ve deri kayış seçenekleri ile iki farklı modelde akıllı saat meraklıları ile buluşuyor. Bezeli çevirerek işletim sisteminde hareket ettiğiniz saat yüksek ekran pikseli ile oldukça net görüntü kalitesi sağlıyor.

Haberin Devamı

Gear S2 modelinde Tizen işletim sistemi kullanılan Samsung akıllı saatler, mağaza içerisinde telefonunuza yükleyebileceğiniz sağlık, sosyal ağ, finans, yaşam tarzı, eğlence ve daha pek çok yardımcı uygulamaya sahip. Yuvarlak kasa ve spor saat meraklılarını tatmin edecek olan Samsung Gear S2 akıllı saat piyasasında hatırı sayılır bir yer ediniyor.

BAKMADAN GEÇME!