Hayvan desenli kıyafetleri kombinlemenin ipuçları

Güncelleme Tarihi:

Hayvan desenli kıyafetleri kombinlemenin ipuçları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2016 10:39

Sezonun çok konuşulan trendleri arasında yer alan hayvan figürlü kıyafetler uygun parçalarla bir araya geldiğinde oldukça şık kombinler ortaya çıkıyor. İşte birkaç öneri...

Haberin Devamı

Hayvan desenli kıyafetler son yıllara adeta damga vuran moda trendlerinden biri. Kazak, sweatshirt, elbise ve çantalarda sıkça görmeye alıştığımız hayvan figürleri yaz aylarında da bikini ve mayo modelleriyle karşımıza çıktı. Hayvan figürlü parçaları uygun kıyafetlerle kombinlediğinizde son derece güncel ve havalı bir tarza imza atabilirsiniz.

Hayvan desenli kıyafetleri kombinlemenin ipuçları

Hayvan figürlü kıyafetleri kombinlemenin sırları

Hayvan figürü gitikçe popüler bir hal almaya başlıyor. Bu trendi özellikle günlük kombinlerde ve sosyal hayatınızda sıkça kullanabilir ve güncel bir görüntü yakalayabilirsiniz. Hayvan desenlerini iddalı ve çarpıcı bir şekilde uygulamak isteyenler için pek çok dikkat çekici seçenek mevcut. İddialı bir görüntü için hayvan desenlerini oldukça büyük seçebilirsiniz. Ayrıca hayvan figürü içerisinde yer alan canlı bir tonu seçerek kıyafetlerinizin geri kalanını o tondan seçerek görünümünüzü tamamlayabilirsiniz. Çarpıcı ve büyük hayvan desenlerini göz alıcı renklerin yanı sıra uyumlu büyük aksesuarlarla tamamlayabilirsiniz. Hayvan desenli kazaklar, elbiseler ve ceketlerin sırt detayları çarpıcı stilinize hava katar.

Haberin Devamı

Hayvan desenli kıyafetleri kombinlemenin ipuçları

Hayvan desenli kazağınızı mini deri eteğinizle ve diz üstü çizmelerle tamamlayarak sıradışı ve feminen bir stil yakalayabilirsiniz. Dar skinny jeanler de hayvan figürlü kazaklar ve uzun çizmelerle iyi bir ikili oluşturur. Hayvan desenli elbisenizi ise iddialı bir görüntü yaratmak için kürk ceket ve paltolarla tamamlayabilir ve dikkat çekici bir stil oluşturabilirsiniz. Bu tür kombinlerde çantanızı sade tutmanızda fayda var.

İddiasız ve minimal bir görüntü yakalamak istiyorsanız hayvan figürlü sweatshirt'ünüzü dar skinny jean ve sneake'rlarla haftasonuna uygun hale getirebilirsiniz. Elinize alacağınız orta boy bir portföy oldukça yalın bir stil yakalamanıza yardım eder. Hayvan figürlü koyu renk elbisenizi deri ceket ve bootie'lerinizle cool bir havaya sokabilirsiniz. Çanta tercihinizi ise zincir askılı orta boy ve deri bir çantadan yana kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Hayvan desenli kıyafetleri kombinlemenin ipuçları

Çabasız şıklık için ise portföyünüzün üzerinde bulunan hayvan desenini deri ceket, skinny jean ve koyu renk bootie'lerle oldukça cool hale getirebilirsiniz. Aynı şekilde hayvan figürlü sweatshirt'ünüzü koyu renk boyfriend jean ve sneaker ikilisi ile stil sahibi bir havaya sokabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!