Hangi vücuda hangi bikini seçilmeli?

Güncelleme Tarihi:

Hangi vücuda hangi bikini seçilmeli
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2016 15:25

Tatil bavulunun olmazsa olmazı, plaj şıklığının anahtarı bikiniler aynı zamanda kadınların seçim yapmakta en çok zorlandığı parçalardan. Önemli olan vücut tipinizi bilmek.

Haberin Devamı

Bikini alışverişi kadınların en çok önem verdiği konulardan biri. Tatil bavulu hazırlarken renk renk ve çeşit çeşit bikinleri yerleştirmek apayrı bir zevk. Bu yıl pek çok göz alıcı bikini çeşidi ve deseni mevcut ama en doğru seçimi yapmak için vücut hatlarımızı göz önüne almamız şart. İşte vücut tipine göre doğru bikini seçimi:

Hangi vücuda hangi bikini seçilmeli

1. KÜÇÜK GÖĞÜSLÜLER

Göğüs bölgesi küçük olanlar için bu sene çeşit hayli fazla. Üst ve alt bölgeyi dengeleyecek olan fırfırlı bikini üstleri giyene masum ve çekici bir hava katıyor. Bunun yanında straplez modeller de küçük göğüslülere yakışan modellerin başında geliyor. Tarzınıza hava katmak isterseniz fileli modellerle oldukça dikkat çekici görünebilirsiniz. Göz alıcı desenleri olan bikini üstleri de göğüsleri büyük göstermenin bir diğer yolu. Seçim sizin.

Haberin Devamı

2. BÜYÜK BASENLİLER

Üst kısmı açık alt kısmı ise koyu renk bikiniler seçmek dikkatleri üst bölgeye çekeceği için zayıf görünmenin yollarından biridir. Ayrıca üst kısmı göz alıcı desenlere sahip bikiniler de aynı işlevi görecektir. Geniş bantlı altlar ve bel kısmı yüksek modeller de basenleri kapatmanın ve küçük göstermenin bir diğer yoludur. Mini etekli mayo ve bikini altları da basenleri gizler ve daha zayıf gösterir.

Hangi vücuda hangi bikini seçilmeli

3. İRİ GÖBEKLİLER

Göbek kısmı sorunlu olanlar üçgen bikinilerden uzak durmalı ve daha kapalı üst ve alt modeller seçmeliler. Koyu renkli mayolar da vücudu toparlayıcı etki yaptığı için seçenekler arasına alınabilir. Bikini kenarı oyuk veya ipli modeller yerine altı kalın ve bel kısmı yüksek modeller bu vücut tipine uygun seçimler olabilir.

4. İRİ GÖĞÜSLÜLER

İri göğüslü kadınlar için alt kısmı açık renk üst kısmı ise koyu renk bikiniler uygun olabilir. Bunun yanında alt kısmı hareketli bikini modelleri de dikkati vücudun alt bölgesine çeker ve göğüsleri olduğundan küçük gösterir. Balenli modeller iri göğüslüler için uygundur. Kruvaze tip mayolar da büyük göğüsleri toplamaya yardımcı olur.

Haberin Devamı

Hangi vücuda hangi bikini seçilmeli

5. ATLETİK VÜCUTLULAR

Erkeksi vücut hatlarına sahip olanlar yüksek belli bikini altlarını tercih edebilirler. Daha feminen ve hareketli parçalar maskülen yapıyı kırar ve kişiyi daha orantılı gösterir. Desenli ve ufak detayları olan bikini ve mayolar bu vücut tipine uygundur.

 

BAKMADAN GEÇME!