Gösterişli bir düğünün sırları

Güncelleme Tarihi:

Gösterişli bir düğünün sırları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2016 10:42

Öyle ki en ekonomik tarzda yapılacak düğünler bile dikkat edildiği zamanlarda tahmin edilenden çok daha gösterişli ve pahalı gösterilebilecektir. Çiftlerin yapmaları gereken şey ise bu noktalara dikkat etmek. Böylece düğün aslında ekonomik bir şekilde hazırlanırken yapılacak birkaç ufak dokunuş ile istenilen görüntü çıkmış olacaktır.

Haberin Devamı

 

 

DÜĞÜNÜN EN ÖNEMLİ KİŞİSİ GELİN

Düğüne gelecek olan kişiler her zaman ilk olarak gelini inceler. Gösterişli bir düğün havası yansıtmak isteyen gelinlerin de mutlaka şık bir gelinlik seçmesi gerekmekte. Bu gelinlik aynı gösterişe sahip olan bir gelin buketi ile tamamlanmalı. Bukette kullanılacak çiçek ise orkide olmalı. Bu orkide illa ki çiçekçiden satın alınmaz, bahçe bölümlerindeki orkideler de kullanılabilir.

 

DAVETLİ SAYISI AZ OLMALI

Davetli sayısının az olması demek, gelecek kişilerin kendilerini özel hissetmeleri anlamına gelir. Pek çok çift düğününe kimi çağıracağına karar veremeyebilir. Burada önemli olan şey en yakınları seçmek olmalı. Aile ve yakınların olduğu bir düğün organize edebilir.

 

Haberin Devamı

FARKLI BİR OTURMA DÜZENİ HAZIRLAYIN

Düğünlerde oturma düzenini herkes bilir. Pahalı bir düğün için yuvarlak yerine mümkün olduğu kadar uzun masalar tercih edilmelidir. Hazırlanacak bu uzun masaların ise çiçekler donatılması büyük bir önem taşıyor. Bu çiçekler mevsim çiçekleri arasından seçilmeli ve şık vazoları içerisinde sunulmalıdır.

 

DORE RENGİ KULLANIN

Altın her zaman ihtişamı ve pahalılığı simgeler. Bundan dolayı da dünlerde altın varak efekti kullanmalısınız. Düğün için seçilen mekanlar yapılacak doğru süslemeler ile hiç olmadığı kadar farklı bir şekilde gösterilebilir. Süsleme esnasında bilinenin aksine lame – gri renkler kullanılmamalı. Bunun yerine dore gibi altın detayları olan renkler kullanılmalıdır. Bu sayede bulunulan ortam hiç olmadığı kadar şık görünecektir.

 

Gösterişli bir düğünün sırları

IŞIKLANDIRMAYI DOĞRU KULLANIN

Düğünün yapılacağı alanı güzel göstermenin en önemli detaylarından bir tanesi ışıklandırma. Dekorasyonda ışıklandırma kullanılırken mümkün olduğu kadar aynı renk ve tarz kullanılmalı. Sarı sıcak rengin ortaya koymuş olduğu güzel görüntü için mumlardan yararlanılır. Bu sayede ne kadar ekonomik olunursa olunsun düğünde istenilen güzel ve pahalı bir görünüme erişmiş oluyor.

Haberin Devamı

dugunmevsimi.com tarafından hazırlanmıştır. 

 

 

BAKMADAN GEÇME!