Gazi'ye özel gece

Güncelleme Tarihi:

Gaziye özel gece
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2025 10:49

Türk atçılığının en büyük koşusu olarak kabul edilen 99. Gazi Koşusu öncesinde Gazi Koşusu Resepsiyonu gerçekleştirildi. Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul’daki davette ENBE Orkestrası ve Sıla sahneye çıktı.

Haberin Devamı

TÜRKİYE Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün anısını yaşatmak amacıyla 1927 yılından bu yana aralıksız olarak düzenlenen Gazi Koşusu 99’uncu kez start alacak. Koşu bu akşam saat 17.15’te Veliefendi Hipodromu’nda gerçekleşecek. Bu heyecanlı yarış, Kanal D ile D-Smart kanalları Tay TV ve Spor Smart’ta canlı olarak ekrana gelecek. Herkesin merakla beklediği koşu öncesi önceki akşam Kuruçeşme Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul’da özel bir resepsiyon düzenlendi.

Gaziye özel gece

Gazi Koşusu Resepsiyonu’na Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdar Adalı ve yönetim kurulu üyeleri, sanat ve spor dünyasından ünlü isimler katıldı. Geceye katılanlar arasında Ersin Erdem, Berna Öztürk, Ömer Onan, Emre Karayel, Gizem Demirci gibi ünlü isimler katıldı. Eğlence, Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası’nın performansıyla başladı.
Gaziye özel gece

Orkestranın ardından özel dans şovları sergilendi. Sonrasında Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdar Adalı ve yönetim kurulu üyeleri geleneksel Gazi Koşusu pastasını kesti.
Gaziye özel gece

Gecenin finalini ise Sıla yaptı. Ünlü sanatçı sevilen şarkılarıyla konuklara unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı.

Gaziye özel gece

Geceye çok sayıda ünlü konuk katıldı...

Haberin Devamı

Gaziye özel gece

Emre Karayel davete eşi Gizem Demirci ile katıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!